Omakotitontti

Magnus Hagelstamin tie 12, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

599 000 €

Koko

1 608

Myydään suuri, yhden omakotitalon rakentamiseen soveltuva tontti Magnus Hagelstamintiellä Kauniaisissa. Alue on vehreää ja asemakaavassa määritelty kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi kokonaisuudeksi. Päättyvän kadun varrella on 1960- ja 1970 -luvulla rakennettuja suuria omakotitaloja, jotka sijoittuvat luontevasti maastoon. Puistoon rajoittuva 1806 m2 tontti sijaitsee korkealla kalliolla. Tontilla on tällä hetkellä omakotitalo, jolle on haettu ja saatu purkulupa valmiiksi. Reilun tonttikoon ja vehreän ympäristön ansiosta tontti on rauhallinen ja luonnonkaunis. Ympäröivät männyt ja kalliot luovat kauniit ja rauhalliset näkymät vuoden ympäri. Jos etsit väljää ja luonnonkaunista tonttia taloprojektillesi arvostetulta alueelta, ota rohkeasti yhteyttä. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan ja aistimaan tontin ja alueen ainutlaatuinen tunnelma. A big, 1806 m2 lot for sale in highly respected Magnus Hagelstamintie road in Kauniainen. The area is green and defined as culturally and historically valuable in the city plan. Big 1960s and 1970s single-family homes blend in naturally to the surrounding environment on the street. The lot is bordered by a park/forest area and is located high on a rock. There is currently an existing building on the lot, to which a permit to demolish has been granted. Thanks to big lot size and green environment, the lot is peaceful and green. If you are looking for a big lot in green and highly respected neighborhood, do not hesitate to contact me. The best way to understand the uniqueness of the environment is to book your private showing, and experience it yourself.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1360133
Sijainti
  • Kauniainen Kauniainen
  • Magnus Hagelstamin tie 12, 02700
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

599 000,00 €

Velaton hinta

599 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 608 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Kaavoitustiedot
Kiinteistöllä on asemakaava (AO-15/s, II (erillispientalojen korttelialue). Tontille saa rakentaa yhden enintään 400 k-m2 omakotitalon. Ensimmäisen kerroksen ala saa olla enintään 200 k-m2. Lisäksi saa rakentaa yhden yksitasoisen 50 k-m2 käsittävän autokatoksen, autotallin tai varaston.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Lähellä (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Lähellä (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Lähellä (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Lähellä (n. 1.0 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Teemu Oukari

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.