Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Kerrostalo | 3h + k + s + lasitettu parveke, terassipiha

Thurmaninaukio 10, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

550 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

2012

Paraatipaikalla, aivan Kauniaisten keskustassa tilava kolmio, jossa toiminnallisuus ja huippusijainti yhdistyvät täydellisessä paketissa. Hissitalo. Aukion puolella katutasossa sijaitsevat liikehuoneistot ja asuintilat toisesta kerroksesta ylöspäin. Hiljainen yhtiö, valmistunut v. 2012. Saarekkeellisen avokeittiön ilme on linjakkaan selkeä ja ruokapöydälle on luontainen paikka keittiön ja olohuoneen yhteydessä. Avarat oleskelutilat helpottavat liikkumista ja ovat ansaitusti asunnon keskipisteenä. Makuuhuoneet ovat sijoitettuina rauhalliselle pihan puolelle, pohjoisen suuntaan. Pesutilat on keskitetty saunallisen kylpyhuoneen yhteyteen, jonne on sijoitettu paikka myös pesutornille. Kaksi wc:tä, laadukas varustelu, runsaat säilytystilat ja huoneistokohtainen ilmastointi viilennyksellä ja lämmön talteenotolla kuuluvat luonnollisesti myös tämän tason kotiin. Lisämukavuutena koko huoneiston levyinen lasitettu parveke ja osittain katettu terassipiha yhdistää mukavasti rivitalomaisen asumisen kerrostalossa. Esteetön kulku tuo arkeen iloa ja helppoutta. Autopaikat ovat omina osakkeina ja niitä voi vuokrata tai ostaa omaksi. Thurmanin aukion sijainti Kauniaisten juna-aseman ja Kauppakeskus Granin välittömässä läheisyydessä ei voisi olla parempi ja päivittäiset asiat hoituvat kätevästi jalan liikkuen. Huoletonta kaupunkiasumista hyvien lähipalveluiden, julkisten yhteyksien ja kattavien ulkoilumaastojen äärellä. Tervetuloa esittelyymme tai soita ja varaa oma esittelyaikasi välittäjältä! Avainsanat: Esteetön kulku Palvelut lähellä Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1357373
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + lasitettu parveke, terassipiha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
Omistusoikeuden siirtyessä kauppahinnan maksua vastaan

Hinta

Myyntihinta

402 286,46 €

Velkaosuus

147 713,54 €

Velaton hinta

550 000,00 €

Neliöhinta

6 748,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

374,90 € / kk

Pääomavastike

1 265,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 640,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Laajakaistamaksu 2,49 €/kk.
Vesiennakko 15 €/hlö/kk, tasuas kerran vuodessa toteutuneen kulutuksen mukaan.

Hallituksella valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
sisään vedetty
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa Laajakaista 10 MB
Muuta kauppaan kuuluvaa
Muutostyönä rakennusaikana toteutettu huoneistokohtainen ilmastointi (kunnossapitovastuu osakkaalla/YJ 5§). Parvekkeella ja terassipihalla olevat istutusruukut, erillisessä wc:ssä oleva irrallinen kaapisto
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä (Elisa)
Tehdyt remontit
Muutostyönä rakennusaikana toteutettu huoneistokohtainen ilmastointi (kunnossapitovastuu osakkaalla/YJ 5§).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Makuuhuoneiden lattaiassa parketti, seinät maalattu. Kiinteät kaapistot. Master -makuuhuoneesta käynti terassipihalle.
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, uuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, saareke, kivitasot, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sähkösauna ikkunalla. Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, tukikaide, wc-istuin, allaskaluste, peili, kiinteät valaisimet, liitäntä pyykinpesukoneelle, lattialämmitys. Erillinen wc, jossa wc-istuin, tukikaide, allaskaluste, peilikaappi, kiinteät valot, irrallinen kaappi, lattialämmitys.
Seinämateriaali: KPH: lattia ja seinät laatoitettu. Erill.wc: lattiassa laatta, seinät maalattu.
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Sälekaihtimet, käynti lasitetulle parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot, ikkunoissa sälekaihtimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero (YJ-mukaan)
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslaskutus, joka perustuu huoneistokohtaiseen vesimittarilukemaan.

Yhtiökokous 6.5.2019: Päätettiin antaa lupa ilmalämpöpumppujen asentamiseen. Ennen asennusta on tehtävä muutostyöilmoitus ja sopimus taloyhtiön kanssa.

Yhtiökokous 24.5.2022:
Päätettiin, että 6.3.2017 laadittu rasitesopimus päivitetään vastaamaan toteutuneita autopaikkoja (Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab 73/113 ja Asunto Oy Kauniaisten Sebastos Bostads Ab 40/113). Asunto Oy Kauniaisten Sebastos Bostads Ab:n ja Asunto Oy Kauniaisten Tribuuni Bostads Ab:n hallitukset valtuutetaan viemään asiaa eteenpäin.

Ylimääräinen yhtiökokous 5.10.2022:
- Päätettiin yksimielisesti rakentaa sähköautojen latauksen mahdollistava latausinfra autohalliin Plugit Finland Oy:n tarjouksen mukaisesti.
- Päätettiin hankkia latauslaitteet jokaiselle 34 autopaikalle Plugit Finland Oy:ltä.
- Myönnettiin hallitukselle maksimissaan 123 000,00 € lainavaltuudet urakan rahoittamiseksi.
- Kustannuksista vastaavat vain autohalliosakkaat, koska hanke aiheuttaa merkittävää hyötyä vain autopaikoille.
- Päätettiin lisätä yhtiöjärjestykseen pykälä:
19 S Autohallipaikkojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden (49967—50000) omistaja voi halutessaan ladata paikallaan sähkökäyttöistä ajoneuvoa. Hallitus määrittelee ja hankkii käytettävän latauslaitteen. Sähkökäyttöisen ajoneuvon lataukseen käyttämästään sähköstä osakkeenomistajat suorittavat eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Maksu suoritetaan operaattorin kanssa sovittavin tavoin. Operaattorin valitsee hallitus. Kunnossapito- sekä uusimisvastuu latauspaikkoihin liittyvistä laitteista kuuluu osakkeenomistajalle.

- Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus perimään enintään kahden kuukauden rahoitusvastikkeet tilanteen niin vaatiessa tai jättää perimättä tilanteen sen salliessa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Koskee vain autohallipaikkoja, ks. yhtiöjärjestyksen 9 §, lunastusoikeus osakkailla Koskee vain autohallipaikkoja, ks. yhtiöjärjestyksen 9 §
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 34, lisätietoa: AP-velvoite 47. 13 osake-AP:aa on rak. Tribuunin yhteyteen. Niitä on tarjottu Basileuksen osakkaille, kun Tribuuni valm. 2019.

Tehdyt remontit
2017: paikoitushallin lattian korjauksia, paikoitushallin käyntioven uusiminen, paikoitushallin IV-järjestelmien puhdistus ja säätö, energiatodistuksen uusiminen

2018: pihamuurien paikkakorjaus, paikoitushallin vesivuodon korjaus, julkisivujen metalliosien huoltomaalaus, A-hissin taajuusmuuttajan uusiminen

2019: huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen 2019-

2020: LTO-ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, paikoitushallin taitto-oven koneiston uusiminen ja turvavarusteiden lisäys, LTO-kojeiden vikavirtasuojien muutos huoneistokohtaisiksi. Autopaikkojen sähköautojen latausinfran rakentaminen

2021-2022: 10-vuotisvastuutarkastukset

2022: Vesikatteiden läpivientien kunnostus, Kotihoidon avauslaite B-portaan ulko-oveen, LTO-ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, Yleisten tilojen IV-kojeiden uusiminen (8 kpl), asuntojen poistopuhaltimien uusiminen (katolla 3 kpl), Liikehuoneistojen tulo- ja poistopuhaltimien uusiminen, (7+2 kpl), Huoneistojen LTO-kojeiden kennojen moottorien uusiminen (5 kpl).

2022-2023: Autopaikkojen sähköautojen latausinfran rakentaminen ja latauslaitteiden hankkiminen.
Tulevat remontit
NCC:n 10-vuotis vastuu päättyy lokakuussa 2022. Taloyhtiö pitää huolta, että 10-vuotisvastuuseen liittyvät virheet ja puutteet tullaan vaatimaan NCC:ltä/Bonavalta.

2023-2027.
2023: PÄÄTETTY: Autopaikkojen sähköautojen latausinfran rakentaminen ja latauslaitteiden hankkiminen. Kts. myös kohta lisätietoja yhtiöstä sekä hall. toimintakertomus 2022.

2024-2027:
Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien uusiminen, LTO-ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, Patteriventtiilien uusiminen, Lämmönvaihtimen uusiminen ja ovipuhelinjärjestelmän uusiminen, lisäksi normaalia huolto- ja kunnossapitoa. Ks. tarkemmin myös yhtiön kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023-2027.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
1 359 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kauniaisten Basileus Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Gymnasiet Grankulla samskola (n. 0.85 km), Hagelstamska Skola (n. 0.8 km), Mäntymäen koulu (n. 1.1 km)
Ruokakaupat: S-market Grani (n. 0.2 km), K-Supermarket Grani (n. 0.15 km), Sale Grani (n. 0.4 km)
Lähipalvelut: Terveysasema ja Apteekki (n. 0.1 km), Kauppakeskus Granin palvelut (n. 0.1 km), Kirjasto, apteekki, lounasravintolat (n. 0.15 km), Uimahalli, pallokenttä, laskettelur. (n. 1.3 km), Gallträskin ulkoilualue (n. 1.2 km), Kasavuoren ulkoilu- ja retkeilyalue (n. 2.6 km)
Päiväkodit: Sansinpellon päiväkoti (n. 0.55 km), Smedsby daghem och förskola (n. 1.2 km), Päiväkoti Pikku Akatemia (n. 1.9 km)
Liikenneyhteydet
Kauniaisten juna-asema (n. 0.3 km)
Bussi (n. 0.25 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön autopaikat omina osakkeina.
Tiedustelut
Sirpa Lehmus, LKV 0500 450 219 /sirpa.lehmus@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sirpa Lehmus

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, SI

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.