Kiinteistömaailma Riihimäki | Asuntopalvelu Sainio Oy

Omakotitalo | 3h, k, s, psh / wc, khh, wc, vh, autotalli

Ala-Asteentie 15, Kormu, Loppi

Hinta

150 000 €

Koko

94 m²

Vuosi

1985

Siistikuntoinen omakotitalo päättyvän tien päässä. Asuintilat kätevästi yhdessä tasossa. Pesuhuone/sauna remontoitu. Takapiha on tasainen. Tontin toinen sivu rajoittuu peltoon. Tontilla on marjapensaita, omenapuita, luumupuu, kasvimaa sekä perennaistutuksia. Lisäksi autolle autotalli. Pihalla leikkimökki, kylmä varasto sekä kasvihuone. Alakoulu kätevästi aivan vieressä. Ota yhteyttä ja sovi esittely!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1356081
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, psh / wc, khh, wc, vh, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

150 000,00 €

Velaton hinta

150 000,00 €

Neliöhinta

1 595,74 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesi- ja sähkömittaus on talokohtainen ja haltijat vastaavat laskuista oman erillistalonsa osalta. Sähkölämmitys 15 000 kWh/v (nykyisellä omistajalla). Kiinteistövakuutus n. 500 €/v. Kiinteistövero n. 165 €/v.
Vesimaksu: Vesi ja jätevesi oman kulutuksen mukaan 3,76 €/m³ + perusmaksu.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, pyykinpesukone 2010, kuivauskaappi käytössä (ei lämmintä ilmaa), lämminvesivaraaja 2018, matontamppausteline, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, puutarhakeinu + puutarhakalusto, TV-antenni, takkavaraus, perustukset olohuoneessa
Kohteen lisätiedot
Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu 2013, sähköinen lattialämmitys (psh/wc, sauna), sähköpatterilämmitys. Sähköliittymä siirtyy 3 x 25 A. Rakennuslupa nro 230/84 12.9.1984. Lopputarkastuspöytäkirja lupaan nro 230-232/84 23.9.1986. Kiinteistötunnus 433-403-0002-0149.
Tontin pinta-ala myytävän rakennuksen osalta n. 1100 m². Yleiskaavassa ei määritetä rakennusoikeutta. Rakennusjärjestyksen mukaan. Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin vähintään 300 k-m² ja enintään 600 m². Asuinkäyttöön tarkoitetun rakennuksen kerrosala saa olla enintään 400 m².

AP, Uudet ja olennaisesti muuttuvat alueet.
Pientalovaltainen asuntoalue
Alue varataan pääasiassa asuinpientaloille ja erillispientaloille. Alueelle saa rakentaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluita ja virkistysalueita sekä sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Alue on tarkoitettu asemakaavoitettavaksi ja alueella varaudutaan keskitetyn kunnallistekniikan rakentamiseen.
Tehdyt remontit
2017: Saunan vanhat rakenteet purettu, uudet villoitukset, höyrysulku, lauteet, panelointi, pystykiuas. Pesuhuoneen vanhat rakenteet purettu, seinät levytetty, asennettu vesieristeet, laatoitukset, sähköt uusittu, kiintokalusteet uusittu. 2023: Suihkun sekoittaja uusittu. Sauna + pesuhuoneen lattiaan asennettu lattia Gyproc, lattialämmitys, valu, vesieristeet ja laatoitus. 2024: Ilmastoinnin nuohous ja säätö, ilmalämpöpumpun huolto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä parketti
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2010, jääkaappi/pakastin 2021, keraaminen liesi kiertoilma 2013, liesituuletin hormiin 2013, mikroaaltouuni, astianpesukone, pakastearkku
Lattiamateriaalit: Muovi
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas 2017, psh/wc, erillinen wc, suihkuseinä, pystykaappi, peilikaappi 2kpl, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (s, psh/wc), allaskaappi 2kpl
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
As Oy Kormunrinteen vakuutus on IF vakuutuksessa ja talon A ja B laskuosuus eritellään vuosittain ja molempien talojen haltijat maksavat siitä osuutensa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: -
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2

Tehdyt remontit
Talo A: Käyttövesiputket uusittu 2002. Sähköpatterit uusittu 2012. WC-istuin uusittu 2012. Ilmalämpöpumppu asennettu 2013. Radonmittaus 2013. Ilmastointikanavin puhdistus 2014. Sauna ja kylpyhuone remontoitu 2017. Sähkömittaustaulu ja lukija uusittu 2018. Huoltomaalauksia tehty tarvittaessa.
Tulevat remontit
Yhtiössä ei ole sovittuja remontteja tulossa, erillistalojen omistajat vastaavat hallinnassaan olevien kiinteistöjen huollosta ja tarvittavista kunnostuksista tai remonteista itsenäisesti.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 920 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kormunrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähin alakoulu (n. 0.1 km), Lähin yläkoulu (n. 7.0 km)
Ruokakaupat: Lähin (n. 4.0 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus (n. 6.0 km)
Päiväkodit: Lähin (n. 4.0 km)
Liikenneyhteydet
Linja-auto (n. 0.2 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loppi

Asuinalueena Kormu, Loppi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiinteistömaailma Riihimäki | Asuntopalvelu Sainio Oy

Kiinteistömaailma Riihimäki | Asuntopalvelu Sainio Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.