Omakotitalo, 5 h + k + th +ask.h + ph + s + 2 x WC, 215m2 16 585 m2 | 180 000 €

Niemi, Orimattila, Kuusirinne 31

Kuva: 1 / 37

Voiko omakotitalo olla samalla tilava koti ja huvila, jossa on mm. uintipaikka vaikka läpi vuoden, eri lajien liikuntapaikkoja monipuoliseen ajanviettoon ja tilava tontti, jossa on riittävästi rakennusoikeutta ?

Luonnonkauniilla, aurinkoisella paikalla, peltojen ympäröimänä Porvoonjoen läheisyydessä on nyt myynnissä todella isolla tontilla oleva, tilava ja lämminhenkinen, kunnostettu talo.

Kiinteistössä yhdistyy sekä kesän riemut että talven ilot ja se on samalla sekä asuinkiinteistö että erittäin hyvin varustettu kesämökki :) ilman hyttysten haittaa.
Kesämökin riemuihin kuuluu tietysti erinomaiset lämpimän sekä puhtaan veden uintimahdollisuudet, puutarhatekemiset, erilaisten pelien harrastusmahdollisuudet sekä pelit ja leikit omassa rauhallisessa pihapiirissä.

Talon eteläseinän läheisyydessä suljetulla alueella on puhdistus- ja lämmitysjärjestelmin varustettu 4 m x 10 m:n uima-allas, jota voidaan lämmittää vesi-ilmalämpöpumpulla, siellä on ulkosuihkumahdollisuus, terassi auringonottoon ja grillikatos.

Suosittu, puhdasvetinen Kalliojärven uimaranta on vain viiden minuutin automatkan päässä.

Kiinteistöön kuuluu n. 1000 m²:n kivituhkahiekalla päällystetty, lähes kokonaan aidattu kenttäalue tenniksen, sulkapallon tai vaikkapa lentopallon pelaamiseen.

Pihalla on myös talvisin pulkka-/laskettelumäki.

Kiinteistöön kuuluu myös n. 1000 m²:n aidattu hedelmäpuita ja marjapensaita käsittävä puutarha, jossa on myös oma nuotiopaikka tarjoilupöytineen.

Kiinteistöä varten on jo valmiina 202.400 €:n edestä valmiina kiinnityksiä, jotka siirtyvät ostajalle.

Soita ja sovi henkilökohtainen taloesittely ja tule tinkaamaan !

Kohdetta myy

Matti Sirkka
0442863775

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d93439
Sijainti: Kuusirinne 31 16300, Niemi, Orimattila
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5 h + k + th +ask.h + ph + s + 2 x WC
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:215 m2
Kokonaispinta-ala:280 m2
Muiden tilojen pinta-ala:65 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Kokonaispinta-alasta 230 m² on rakennettu vuonna 1967-1968 ja lisäosa n. 55 m² vuonna 1974-1975. Talo on kunnostettu 2000-luvulla lukuunottamatta kylmää n. 65 m²:n tilaa, joka on ollut meillä varastotilana. Tila voi olla sellaisenaan tai sen voi remontoida haluamakseen tilaksi. Tilan kunto tullaan huomioimaan lopullisessa kauppahinnassa.
Kerrokset: 1
Rakennusvuosi:1968
Vapautuminen:Vapautuu sopimuksen mukaan todella nopeastikin.
Myyntihinta: 180 000 €
Kiinteistövero: 445,14 €/vuosi
Tiemaksu: 85 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Vesi- ja jätevesimaksut tulevat käytön mukaan. Talvisin oman tien ja pihan lumenauraus on mahdollista totetuttaa itse tai sopia aurauksesta naapurin kanssa. Kiinteistön koko sähkönkulutus on n. 19000 - 21000 kWh/vuosi, jolloin kaikki niin asunnon lämmitys- ja kaikki muut sähkökulut, uima-altaan lämityskulut jne ovat olleet yhteensä n. 1900-2100 €/vuosi, keskimäärin n. 180 €/kk.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 625
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu: Kaksi varaavaa takkaa ja kaksi ilmalämpöpumppua. joista toinen vaihdettu Hitachin parhaaseen ilmalämpöpumppuun 2.8.2017. Talossa on yksi vaatehuone. Lisäksi tontilla katoksia, mm. kahden henkilöauton katos, asuntoauto- ja venekatos sekä kasvihuonekatos. Katoksia voi halutessan uusia.
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Talosta on talokertomus vuosilta 2003 - 2016 sekä valokuvia tehdyistä kunnostuksista.
Kuntotarkastus: Tehty 14.02.2003
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Talon viemäriverkosto on uusittu v. 2012. Kiinteistö liittettiin kunnan vesi- ja viemäriverkostoon v. 2012, joten nekin maksut on jo maksettu.
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Seinämateriaalit: Seinäpinnat ovat lastulevyä, ja ne on osin paneloitu, osin maalattu ja osin tapetoitu. Lattiamateriaaleina ovat etupäässä laminaattilattiat. Olohuoneessa on vanha parkettilattia.
Keittiö: Keittiön kaapisto tasoineen ja kodinkoneineen (asianpesukone, induktioliesi, kiertoilmauuni) on uusittu v. 2008. Jääkaappi-pakastin on uusittu 2012.
Kylpyhuone: Kylpyhuone on remontoitu ja siellä on suihkukaappi (IDO). Kylpyhuone on kaakeloitu ja lattiassa on lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on myös pesukoneliitäntä sekä Jämän lämminvesivaraaja, joka on uusittu v. 2006.
WC-tilojen kuvaus: Talossa on kaksi WC-tilaa. Molemmat WC:t on osin kaakeloitu. Lisäksi toisessa on lattialämmitys sekä pesutorni (pesukone ja kuivausrumpu) pesukoneliitäntöineen ja omine poistovesiputkineen. Molempiin WC-tiloihin on myös viemäriputkistojen uusimisen yhteydessä v. 2012 asennettu lattiakaivo.
Saunan kuvaus: Sauna on uusittu n. v. 2001. Saunassa on sähkökiuas.
Olohuone: Olohuone on tilava ja siellä on varaava takka. Olohuoneessa on vanha parkettilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus: Makuuhuoneet ovat tilavia ja lattiat ovat laminaattia.
Tehdyt remontit: Talo on kunnostettu 2000 -luvulla. Peltikatto on uusittu v. 2000, ulkopinnat ja lisäeristeet v. 2004, Tiivi-ikkunat v. 2005, keittiökalusteet v. 2008. Välitöntä remonttitarvetta ei pitäisi olla näköpiirissa, jos sitten ei itse halua tehdä taloa mieleisekseen, sillä putki- ja viemärityötkin on uusittu.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 560-408-0004-0027-N
Tontin pinta-ala: 16 585 m2
Lisätietoa tontista: Tontin pinta-ala on 1,6585 ha. Se on melko tasaista, hieman Porvoonjokilaaksoon viettävää. Tontille on istutettu kuusia, mäntyjä ja koivuja. Tontilla on ollut kolme isoa kasvihuonetta, jotka olemme purkaneet pois. Aidatut puutarha ja palloilualue ovat vanhoja kasvihuonepohjia. Kolmannen kasvihuoneen alueella kasvaa puustoa. Lisäksi kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöllä on osuuksia tiettyihin yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin, joihin emme ole tutustuneet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Tontin rakennusoikeus on peräti 1658 m². Rakennusoikeus on siis 10 % tontin koosta. Tontin voi myös jakaa useammaksi määräalaksi, joten haluttaessa osan isosta tontista voi myös myydä. Katso tonttien hintoja ja Orimattilan tonttitarjoukset Etuovi.com:sta.
Auton säilytys: Kahden auton autokatos sähköpistokkein (sisältä ohjattava) sekä toinen tilava asuntoauto- ja vene-/traktorikatos. Molemmat katokset voi uusia mieleisekseen ja uusiminen tullaan huomioiman lopullisessa kauppahinnassa.
Palvelut: Myllylän ala-kouluun (rakennettu v. 1990-luvulla ja laajennetaan parhaillaan) on matkaa n. 1,9 km, yläkouluun n. 3 km.
Liikenne­yhteydet: Orimattilan keskusta 3 km, Lahti 20 km, Helsinki 90 km.
Näkymät: Kiinteistö on todella kauniilla paikalla viljapeltojen ympäröimänä. Kiinteistön itäpuolella olevat viljapellot laskeutuvat loivasti kohti Porvoonjokilaaksoa. Myös naapurit ovat todella mukavia !
Pihan kuvaus: Piha-alueella talon eteläpuolella on aidattu 4 x 10 m:n uima-allasalue. Uima-allasalueelle mennään takapihalta, mikä on myös aidattu. Takapihalta pääsee myös aidattuun puutarhaan. Puutarhassa on omenapuita, päärynäpuu, luumupuita ja kirsikkapuu sekä viher-, puna-, musta ja kultaherukka- ja karviaismarjapensaita, pensasmustikkaa sekä raparperia sekä katettu tila, jota on osin pidetty kasvihuoneena. Kasvihuoneessa on viinirypälepensas. Takapihalla on myös mansikkapensaita, jotka ovat uusimistarpeessa sekä metsämansikkaa. Pihalla on pulkka-/liukumäki sekä aidattu n. 1000 m²:n tennis-/lentopallo-/sulkapallo- ja leikkikenttäalue. Tontin pohjoisreunaan on istutettu kuusia, samoin osin itäreunalle, jossa on myös osin mäntyjä. Eteläsivulle on istutettu mäntyjä ja länsireunalle koivuja ja osin kuusia. Osa tontista on hoidettua nurmialuetta.

Ota yhteyttä

Matti Sirkka
0442863775
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle