Omakotitalo, tupa + k + rt + 2 kesäh. Erillinen kesähuone., 100m2 2 552 m2 | 79 000 €

Halmaa, Orimattila, Halmaantie 256

Kuva: 1 / 5

Myydään vuonna 1950 laajennettu kesäkäytössä ollut talo Orimattilan Mallusjoen Halmaalta.
Päärakennuksen alakerrassa on iso tupa, keittiö, ruokailuhuone ja yläkerrassa lisäksi 2 helposti ympärivuotisiksi muutettavaa kesähuonetta. Sisään tullaan aumakattoisen kuistin kautta. Tilavassa tuvassa valo tulvii kolmesta ikkunasta ja tilaa lämmittää valkea takkauuni. Keittiössä on reilusti kaapistoja ja sähkölieden lisäksi kunnon puuliesi ja leivinuuni. Yläkerrassa sijaitsee kaksi tilavaa kesähuonetta. Wc sijaitsee kuistin yhteydessä. TALO on lautapintainen ja siinä on saumapellitetty harjakatto. Lämmityksenä on sähköpatterit ja tuvan pystyuunia ja keittiön puuliettä/leivinuunia voi käyttää myös lämmitykseen. Asuintiloihin tulee vesi kesät-talvet kaivosta, saunalle menee kesävesi.

Lisäksi erillisessä n. 60 krs-m2 saunarakennuksessa 3. kesähuone ja sauna sekä autokatosrakennuksessa autokatos ja puuha-varastotilaa. Erillinen n. 20 m2 eläinsuoja.
Sauna löytyy perinteiseen tyyliin erillään päärakennuksessa ja rakennuksessa on tilava saunatupa/kesähuone ja sauna, jossa puulämmitteinen kiuas.

Säilytys tapahtuu kiinteissä kaapistoissa, vinteillä ja vuonna 2011 uudelleenrakennetun n. krs-70 m2 autokatosrakennuksen varasto-puuhatilassa.

Vehreä 0,2552 hehtaarin tontti on loivasti laskeva tontti, joka rajoittuu Halmaantiehen. Tontilla on nurmikkoa, istutettuja perennoja kuten pionit ja raparperi, istutettuja puita kuten vanhat tuottoista omenapuut sekä viinimarjapensaita. Tontilla on valmiiksi muokattua viljelysalaa viljelyyn tai vaikka omenatarhan kasvattamiseen. Pihalla on myös maakellari. Näkymä pihasta on kaunis peltonäkymä.

Kohde sijaitsee Halmaan maaseutukylässä n. 17 km Orimattilan keskustasta, n. 25 km Mäntsälästä, 40 minuuttia Lahden keskustasta ja tunti Helsingin keskustasta.

Pukkilan palveluihin on matkaa 12 km, Orimattilan 17 km ja Lahden Launeen automarketteihin ajaa puolessa tunnissa. Kunnan vesipiste sijaitsee tarvittaessa Järvikunnan uudella koululla Mallusjoentiellä. Alueella kulkee kunnnan kirjastoauto ja palvelubussi.

Kiinteistön myyjä on omistanut talon 10 vuotta ja käyttänyt sitä ympärivuotisena vapaa-ajan asuntona jo useita vuosia.

Kohdetta myy

Mika Lampinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
050-1598

JONNE KY LKV
Ylätie 2, 16450 MALLUSJOKI
+358501598

Ota yhteyttä
Kohdenumero:d44632
Sijainti: Halmaantie 256 16450, Halmaa, Orimattila
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:tupa + k + rt + 2 kesäh. Erillinen kesähuone.
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:100 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Lisäksi erillisessä n. 60 krs-m2 saunarakennuksessa 3. kesähuone ja sauna sekä autokatosrakennuksessa autokatos ja puuha-varastotilaa. Erillinen n. 20 m2 eläinsuoja.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1950
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 79 000 €
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 274
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Tyydyttävä,
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
WC-tilojen kuvaus: Wc sisääntulokuistin yhteydessä. Vesiboileri.
Saunan kuvaus: Saunassa puukäyttöinen kiuas. Sauna on erillään päärakennuksesta ja saunarakennuksessa on tilava saunatupa/kesähuone
Olohuone: Tilava tupa, jossa ikkunat (3 kpl) kahteen suuntaan ja takkauuni.
Makuuhuoneiden kuvaus: Yläkerrassa lisäksi 2 helposti ympärivuotisiksi muutettavaa kesähuonetta.Erillisessä n. 60 krs-m2 saunarakennuksessa on 3. kesähuone.
Tehdyt remontit: Uusi varasto-autokatosrakennus on rakennettu 2011. Sähköjä on uusittu osittain ja tehty paljon pintaremonttia sekä uusittu lämpöpattereita.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 2 552 m2
Lisätietoa tontista: Loivasti laskeva tontti, joka rajoittuu Halmaantiehen. Tontilla on nurmikkoa, istutettuja perennoja kuten pionit ja raparperi, istutettuja puita kuten vanhat tuottoista omenapuut sekä viinimarjapensaita. Tontilla on valmiiksi muokattua viljelysalaa viljelyyn tai vaikka omenatarhan kasvattamiseen. Pihalla on myös maakellari. Näkymä pihasta on kaunis peltonäkymä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Rakennusvuotta ei tiedetä varamsti. 1950 on vuosi, jolloin on tehty talon laajennus.
Palvelut: Pukkilaan on matkaa 12 km, Orimattilaan 17 km ja Lahden Launeen automarketteihin ajaa puolessa tunnissa. Kunnan vesipiste sijaitsee tarvittaessa Järvikunnan uudella koululla Ränttyläntien ja Mallusjoentien risteyksessä ( 3 km). Alueella kulkee kunnnan kirjastoauto ja palvelubussi.
Liikenne­yhteydet: Sujuvat yhteydet omalla autolla, n. 17 km Orimattilan keskustasta, 35 km Mäntsälästä, 40 minuuttia Lahden keskustasta ja tunti Helsingin keskustasta. Mäntsälässä lähin juna-asema. Orimattilan Hennan rautatieasemaa puuhataan n. 17 km päähän.
Ranta: Oikeus vesialueisiin
Rannan tyyppi: Järvi
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Mika Lampinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
050-1598
JONNE KY LKV
Ylätie 2, 16450 MALLUSJOKI
+358501598
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle