Omakotitalo, 7h+k+s+spa+kph+2wc+khh+at+var. ym uudisrakennus rakenteilla, 337m2 5 300 m2 | 498 000 €

Piikkiö, Kaarina, Krinttilänkuja

Kuva: 1 / 3

Suurella 0.53 ha:n rinnetontilla sijaitseva uniikki omakotitalo rakennusvaiheessa. Valmiusaste tällä hetkellä n 50%: runkovalmis + vesikatto. Kiinteistö myydään avaimet käteen toimituksena tai luovutetaan heti ostajalle keskeneräisenä jatkettavaksi. Rakennuttaja on suomalainen perhe, joka on muuttanut ulkomaille, eikä tarvitse enää kiinteistöä käyttöönsä. Uusi, rakentamista jatkava omistaja saa käyttöönsä kaikki rakentamiseen tarvittavat dokumentit sekä teknistä apua sopimuksen mukaan. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html

Kiinteistön myynti toteutetaan kiinteistönvälittäjän toimesta tai sopimuksen mukaan.
Esittely ainoastaan sovittaessa. Alue on rakennustyömaa, turvallisuuden varmistamiseksi yleisesittelyä ei ole mahdollista järjestää.

Kohdetta myy

Nadja Golubenko
+358442608345

Ota yhteyttä
Kohdenumero:997194
Sijainti: Krinttilänkuja 21500, Piikkiö, Kaarina
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:7h+k+s+spa+kph+2wc+khh+at+var. ym uudisrakennus rakenteilla
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuinpinta-ala:337 m2
Kokonaispinta-ala:478 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talo on kolmikerroksinen. Kellarikerroksessa varasto- ja tekniset tilat, sisäänkäynti ja eteistilat, portaat lähelle keittiötä. 1. kerroksessa on paljon oleskelutilaa, ruokailutila ja keittiö, kodinhoitohuone, josta uloskäynti terassille, askarteluhuone, aula, wc, sauna- ja spa-osasto, josta uloskäynti terassille.Toisessa kerroksessa keittiön edessä aamukahviterassi itään, aurinko paistaa sopivasti puiden suojasta. Etelän puolella pääovi, jonka edessä iso terassialue. Terassin ja saunaosaston edessä varaus uima-altaalle (4 x 10 m). Ylimmässä kerroksessa huonejärjestystä vielä mahdollista muokata kevyiden väliseinien asennuksen yhteydessä. Iso oleskeluaula, josta voi ihailla luontoa suurista ikkunoista. 4 tai 5 makuuhuonetta. Tarvittaessa 3 makuuhuonetta ja iso kotiteatteri/harrastushuone. Talon vieressä erillinen autotalli kahdelle autolle + varasto.
Vapautuminen:Heti tai sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 498 000 €
Lisätietoja maksuista: Myyntihinta on talo valmiina. Valmiin talon hinta riippuu sisustuksen ja tekniikan valinnoista. Autotalli ja pihatyöt eivät kuulu ilmoitettuun hintaan. Kiinteistö myydään myös talon ollessa nyt runkovalmiina, hp. 238 000 € tai rakennetaan valmiiksi sopimuksen mukaan.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 1 792
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Parvekkeen kuvaus: Asunnossa on parveke
Energialuokka: A Talo rakennettu ja suunniteltu passiivitalon luokituksen mukaisesti, erittäin alhainen energiankulutus.
Asunnon kunto: Rakennuksen siporex-runko valmis. Vesikatto viimeistelyä valmis. Osa kunnallistekniikkaan liittyvistä töistä tehty, jotka ovat rakennusteknisistä syistä olleet välttämättömiä, mm. osa salaojituksista, pihakaivo, lämminvesivaraaja jne.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Aurinko/puu/sähkö
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnan viemäri.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni
Keittiö: Vapaasti päätettävissä millaisen keittiön tekee, mahdollisia vaihtoehtoja L-, U- ja saarekemalli. Keittiö jatkuu ruokailutilaan. Ruokailutila rajoittuu kahdelta sivulta oleskelutilaan, rajoina kaiteet ja takka. Ruokailutila ja keittiö on 20 cm ylempänä kuin olohuone.
Kylpyhuone: Yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä suuri kylpyhuone. Yläaulassa iso WC. Alakerrassa saunaosasto n. 25 neliötä. Varaus isolle porealtaalle maisemaikkunoiden ääressä. Alakerrassa iso WC.
WC-tilojen kuvaus: Yhteensä 4 WC:tä.
Saunan kuvaus: Ikkunallinen sauna
Kodinhoitohuoneen kuvaus Tilava, ikkunallinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Sisäänkäynnin edessä terassialue.
Olohuone: Suuret oleskelutilat etelään ja itään kaksikerroksisten ikkunoiden äärellä. Olohuoneeseen saadaan valoa sivuikkunoista heti aamulla ja vielä auringon laskuun asti. Olohuone, ruokailutila + keittiö on melko yhtenäistä tilaa, yht. pinta-ala lähes sata neliömetriä. Olohuoneen takana askarteluhuone. Väliseinän paikkaa muuttamalla osa askarteluhuoneen alasta voidaan lisätä olohuoneeseen. Olohuone on yli 20 neliömetrin alalta kaksikerroksinen, kokonaiskorkeus lähes 6 metriä.
Makuuhuoneiden kuvaus: 4-5 tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Huonejärjestelyä mahdollista vielä muokata rakennettavien kevyiden väliseinien paikkaa muuttamalla. "Master"-makuuhuoneen yhteydessä iso kylpyhuone porealtaineen, makuuhuoneen ikkuna lattiaan asti auringonlaskun puolella.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 5 300 m2
Lisätietoa tontista: Rinnetontti, osittain luonnonvaraista metsää, osa vanhaa puutarhaa. Rakennus sijoitettu korkeimpaan kohtaan avautuen rinteeseen. Tontti rajoittuu pieneen yksityistiehen ja metsään. Lähin naapuritalo 50 ? m. Esteettömät näkymät, puuston harvennuksella tai säilyttämisellä voi vaikuttaa näkymään/näkyvyyteen.
Auton säilytys: Autotalli kahdelle autolle, pihassa lisäksi useita autopaikkoja.
Näkymät: Rauhallista luonnonmaisemaa, yläkerran ikkunoista hulppeat näkymät. Naapuritalot huomattavasti alempana maastossa, joten näkymäesteinä ei ole naapurin seinää.
Palvelut: Kauppa n. 2 km, kaikki muut palvelut n. 5 km.
Liikenne­yhteydet: Linja-autopysäkki n. 500 m, yhteys Turkuun (Föli), Kaarinan keskustaan ja Paimioon. Moottoritien Turku-Helsinki ramppi n. 1500 m. Erinomaiset yhteydet Paimion ja Kaarinan suuntaan. Turkuun, Saloon ja Helsinkiin pääsee helposti sekä moottoritietä, että 110-tietä pitkin.
Näkymät: Luonnonvaraista metsää, peltomaisemaa, harvaanrakennettua asuinaluetta.
Pihan kuvaus: talon edusta tehty piha-alueeksi ja ajotie sorapintainen. Alaosassa tonttia vanhaa puutarhaa. Muu tontti luonnonvarainen metsä
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Nadja Golubenko
+358442608345
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle