Omakotitalo, 6h, k, rt, halli, kuisti, et, erill. wc x 2, kph j, 201m2 11 915 m2 | 329 000 €

Nikkilä, Sipoo, Sommarnäsintie 94

Kuva: 1 / 22

Iso talo upealla paikalla! Monien mahdollisuuksien paikka isommallekin perheelle, kahdelle sukupolvelle ja/tai yrittäjälle. Kaunis, vankkarakenteinen TILAVA KOTI, isolla yli 1 ha tontilla sekä paljon autotalli- /varastointitilaa ja ympäristönä maaseudun rauha. Yläkerrassa erittäin avarat varsinaiset asuintilat ja alakerrassa iso takkahuone "baari"keittiöineen ja saunaosastoineen, tarjoaa loistavat puitteet moneen tarpeeseen.

Sinulle joka arvostat omaa rauhaa ja tilaa ympärilläsi, mutta silti palveluiden läheisyyttä ja nopeita yhteyksiä. Tule aistimaan tämän kodin tunnelma paikan päälle!

Myynti ja tiedustelut: Robert Bergdahl p. 044 974 6070 tai robert.bergdahl@huom.fi

Kohdetta myy

Bergdahl Robert
asuntomyyjä, osakas
044 974 6070

Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo
010 315 7157

Ota yhteyttä
Kohdenumero:9845153
Sijainti: Sommarnäsintie 94 04130 Sipoo, Nikkilä, Sipoo
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:6h, k, rt, halli, kuisti, et, erill. wc x 2, kph j
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:201 m2
Kokonaispinta-ala:201 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Pinta-alatieto perustuu Sipoon kunnan rakennusvalvonnalta saatuihin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen sekä lupapiirustuksiin eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1967
Käyttöönottovuosi:1967
Vapautuminen:3-4kk kaupasta tai sop.muk.
Velaton hinta: 329 000 €
Myyntihinta: 329 000 €
Tiemaksu: 200 €/vuosi
Muut lämmityskulut: 233 €/kk
Puhtaanapito: 6,06 €/kk
Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero: 868 €/v Lämmitysöljyn kulutus ollut noin 2800 L/vuosi, lisäksi taloussähkö kulutuksen mukaan. Jäteveden tyhjennys noin 70 €/vuosi.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 1 142
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Tulisija: Takka
Iso takka olohuoneessa, alakerrassa pieni kamiina
Tilojen kuvaus:
Energialuokka: Teetetään
Asunnon kunto: Tyydyttävä,
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Öljy, kaksi tulisijaa
Lämmitysjärjestelmä:
Vesi:kaivo, oma vesijohto Lisätietoja: Kunnallistekniikka kulkee vierestä johon mahdollisuus liittyä.
Viemäri:saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili Rakennusmateriaali: Vankkarakenteinen pääosin "kivitalo". Ulkoseinät ovat siporex- / harkko- ja puurunkoisia (laajennusosa) ja tiiliverhoiltuja. Välipohja on betonirakenteinen.
Katto: Loiva harja
Kattomateriaalit: Pelti
Kate: Pelti
Keittiö: Yläkerrassa iso keittiö, jossa paljon kaappi- ja laskutilaa. Lisäksi kellarikerroksessa ns. baarikeittiö jossa myös vesipisteet, jääkaappi ja ruoanlaitto mahdollisuus. Lattiamateriaalit: laatta Seinämateriaalit: maalattu Työtaso: laminaatti Liesi: sähköliesi Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, jääkaappi/pakastin, pakastin
Kylpyhuone: Seinämateriaali: kaakeli Lattiamateriaali: laatta Varusteet: lattialämmitys, suihku Kaksi suihkuhuonetta, toinen yläkerran sähkösaunan ja toinen alakerran puusaunan yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus: Lukumäärä: 2
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus: Kaksi saunaa. Alakerran sauna puulämmitteinen ja yläkerran saunassa sähkökiuas. Lattiamateriaalit: laatta Seinämateriaalit: kivi, puu
Olohuone: Erittäin iso ja valoisa olohuone joka yhdistyy ruokailuhuoneen kanssa suureksi kokonaisuudeksi. Olohuoneen jatkeena koko ulkoseinän mittainen n.25 m2 parveke, josta aukeaa upeat näkymät. Lattiamateriaalit: parketti Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus: 3-4 varsinaista makuuhuonetta. Lattiamateriaalit: parketti Seinämateriaalit: tapetti
Säilytystilojen kuvaus Asuinrakennuksen yhteydessä autotalli ja lisäksi erillinen autotalli/talousrakennus, jossa runsaasti säilytystilaa.
Tehdyt remontit: Vuoden 2002 laajennuksen yhteydessä uusittu salaojat, ikkunat, julkisivu, käyttövesiputket.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 753-423-2-132
Tontin pinta-ala: 11 915 m2
Lisätietoa tontista: Tie perille
Tontin nimi: Åkernäs
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Asemakaava-alueiden ulkopuolisilla alueilla tulee noudattaa seuraavia rakentamista ohjaavia määräyksiä: Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 400 m². Rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m². Kaikki asema- ja osayleiskaava-alueiden ulkopuoliset alueet ovat MRL 16 § 3 momentin mukaista suunnittelutarvealuetta ja rakentaminen vaatii suunnittelutarveratkaisun kunnalta.
Kaavoitustilanne: Yleiskaava
Kaavoitustiedot: Sipoon Rakennusvalvonta, lupavalmistelija Vesa Ruponen, p. (09) 2353 6840
Rakennukset: autotalli, vaja, varasto Autotalli noin 30 k-m², eristetty kesähuone n. 20 k-m².
Palvelut: Palvelut: Päiväkoti: Useampi alueella. Palvelut: Nikkilän runsaat palvelut noin 2 km päässä. Bussiyhteys noin 1 km päässä. Upeat ulkoilumaastot uimarantoineen reippaan kävelymatkan päässä. Koulut: Nikkilässä sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut ala-asteesta lukioon.

Ota yhteyttä

Bergdahl Robert
asuntomyyjä, osakas
044 974 6070
Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo
010 315 7157
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle