Omakotitalo, 4h+k+khh+s+askartelutila pannuhuoneessa, 136m2 | 0 €

hirvensalo, Turku, puomikuja 7

Kuva: 1 / 28

Tiilipintainen omakotitalo, rakennuksen yhteydessä lämmin autotalli sekä toisessa päädyssä autokatos.
Oma tontti 614 neliömetriä, tontilla liiteri painekyllästetystä laudasta sekä painekyllästetyllä laudalla päällystetty hyvin toimiva maakellari johon sähköt vedetty.
Tonttiin kuuluu oikeus venepaikkaan (ks. kuvat).

Yellow brick facade house in two floors, in excellent condition. Founded on composite shear slabs, with air space underneath. No radon gases. Heating through accumulator and water pipes in the concrete floor, favorable energy consumption. Shed and potato cellar on the property. The property has a share in a shore for keeping a boat close by, approximately 500m's from the house. Direct access to the beautiful Finnish archipelago. Calm and attractive surroundings.

Kohdetta myy

L-S Asuntokeskus Oy
+358500526810

Ota yhteyttä
Kohdenumero:951144
Sijainti: puomikuja 7 20900, hirvensalo, Turku
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:4h+k+khh+s+askartelutila pannuhuoneessa
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:136 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talon alakerrassa on tilava, valoisa olohuone (4.5*5m) ja keittiö (4*3.8m) sekä kaksi reilua makuuhuonetta. Yläkerrassa on iso makuuhuone + parveke sekä itäpäädyssä rakentamaton n. 40 neliömetriä käsittävä ullakkotila, johon voi rakentaa lisähuoneita. Alakerrassa Nereus lattialämmitysjärjestelmä, viesikiertoinen lämmitys toimii yösähköllä. Energiankulutukseen voi vaikuttaa keittiön tehokkaan puuhellan ja sähkölämmitteisen (yösähkö) palomuurin avulla.
Rakennusvuosi:1991
Vapautuminen:asuntokeskus@elisanet.fi 0500 526 810 Juha Kivilä
Myyntihinta: 0 €
Lisätietoja maksuista: Tarjoukset asuntokeskus@elisanet.fi. You can give your offer to asuntokeskus@elisanet.fi 0500 526 810 Juha Kivilä
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 0
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Energialuokka: Energiatodistus kaupanteon yhteydessä. Talo on Keskon Herralan suurelementtitalo, energiakulutus selvästi alle teoreettisen normikulutuksen. Kuntotarkastus ostajan valitsemalla asiantuntijalla.
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Hyvä, Huoneisto on hyvässä kunnossa. Talo on perustettu paaluille ja liittolaattapohjalle, eli mahdollisista radonkaasuista ei tässä talossa ole vaaraa. Liittolaattaperustuksen alla on ryömintätila mahdollisia huoltotehtäviä varten. Vaalea hiekan värinen pintatiili ja samansävyinen laasti ovat pysyneet muuttumattomina rakennusvuodesta asti. Esittely ja kaupanteko ulkopuolisella kiinteistönvälittäjällä: asuntokeskus@elisanet.fi 0500 526 810 Juha Kivilä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Yösähkö, vesikiertoinen lattialämmitys
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Elementti
pintatiili
Keittiö: Keittiössä kaapit yläsokkelilla katonrajaan rasvapintojen välttämiseksi. Hackman-Metosin mittatilaustyönä tehty tiskipenkki, jonka takareuna taitettu ylös kaakeleiden taakse. Ei sikaflexsaumoja. Keittiössä sähköhella, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Lisäksi kaunis ja hyvin toimiva puuhella leivinuunilla. Palomuuri varustettu sähkövastuksella jossa portaaton säätö. Keittiön ja alakerran vessan vesihanat vaihdettu Oraksen laatutuotteisiin.
Kylpyhuone: Talon alakerrassa ja yläkerrassa kummassakin kaakelipintaiset WC:t. Lämminvesivaraajan (Jämä 1.8 kuutiota) sähkövastukset vaihdettu 2014.
Saunan kuvaus: Sauna erinomaisessa kunnossa, löylyhuoneessa ikkuna omalle pihalle. Lämmitys Harvian kiukaalla (8 kw, vaihdettu 2014).
Tontin omistus: Oma
Lisätietoa tontista: Kiinteistöön kuuluu oikeus venepaikkaan (linnuntietä n. 300m). Laituri asennetaan ja nostetaan talkoovoimin kiinteistönomistajien yhteistyönä. Laituri on n. 50m pitkä ja siihen mahtuu isokin vene. Talkoolaituri sijaitsee Turun Pursiseuran (ASS) vieressä, josta myös vuokrattavissa maksullinen venepaikka. Ranta sijaitsee Airiston suulla, josta Turunmaan saaristo avautuu välittömästi.
Näkymät: Rauhallinen ympäristö, esteetön näkymä etelään n. 100m:n päässä olevaan metsikköön. Tämä alue jää rakennusviranomaisten mukaan rakentamatta. Tontti on valoisa ja lämmin. Lähinaapureita lännen, idän ja pohjoisen suunnassa 10-20m:n päässä. Kiinteistömme yllä lentelee villihanhia syksyisin ja tontilla käy villipeuroja, oravia ja kettuja. Pikisaaren alue on harvoja alueita Turun kaupungin lounais-osassa, joissa luonnolla on vielä hiukan elintilaa
Palvelut: Hirvensalon K-kauppa ja syksyllä 2017 valmistuva monitoimitalo 1.8 km:n päässä. Monitoimitaloon suomenkielinen ala- ja yläaste (luokat 1-9). Tämä koulu sijaitsee saaristoympäristössä työmatkan varrella, johon voidaan mennä kotoa jopa kävellen tai polkupyörällä. Metsäpolun kautta n. 1.5km. Turusta ei löydy monta aluetta joissa kouluun ja kauppaan voi kävellä luonnossa metsän läpi. Rakennukseen tulee myös kerhotilat ja päiväkoti. Koulun toiminta alkaa syksyllä 2017. Uusi ruotsinkielinen ala-aste (Braheskolan) 5km:n päässä. Hirvensalon laskettelu-keskus 2 km:n päässä, talvisin täydessä toiminnassa ja kesäisin toimii pikkuautojen ajoratana. Laskettelukeskuksen yhteydessä pulkkamäki pikkulapsille sekä mäen takana lyhyt murtomaarata tiiviillä nousuosuuksilla. Apteekki, hammaslääkärikeskus 4km:n etäisyydellä. S-market 4 km:n päässä. Keskustaan 7 km.
Liikenne­yhteydet: Linja-auto kulkee n. 75m:n etäisyydellä talomme editse keskustaan kerran tunnissa. Omalla autolla n. 15 minuutissa keskustaan/keskustasta ruuhka-aikoina, koska Kakskerrantien risteyksessä liikennevalot ja Pikisaaresta varsin pieni syöttöliikenne.
Pihan kuvaus: rauhallinen tontti jolla viinimarjapensaita ja muutama mänty
Ranta: Yhteisranta
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

L-S Asuntokeskus Oy
+358500526810
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle