Omakotitalo, oh+k+rh+2-3mh+th+s+2wc+at, 138m2 1 600 m2 | 185 000 €

Vääksy, Asikkala, Ämmäläntie 13

Kuva: 1 / 19

VÄÄKSY OH:n ikkunoista loistava näköala Päijänteelle. Kanavalahden satama on aivan vieressä. Veneilijälle loistava paikka: Ilmainen venepaikka/paikat n.50 m päässä pihasta. Lähellä kaunis Vääksyn kanava, ulkoilureittejä ja kaikki keskustan palvelut kauppoineen ja kouluineen. Rak. v. 1966 . Täystiilitalo, joka on rakennettu osittain 2-kerroksisena sorapohjaiseen mäkeen. Rakennusoikeutta jäljellä n. 200 neliötä. Käyttövesiputket ja öljylämmitysjärj. on uusittu ja ajan mittaan tehty paljon muitakin remontteja. Loiva harjakatto. Avarat tilat, jotka ovat muunneltavissa. Kaukolämpöputket lähes tontin rajalla. Lahteen on matkaa 26km. Kuntotarkastus tehdään. Jos lapsiystävällinen "kanavakylä" tai veneily houkuttavat, tee tarjous!

Kohdetta myy

Aino Mela
+358442626492

Ota yhteyttä
Kohdenumero:930741
Sijainti: Ämmäläntie 13 17200, Vääksy, Asikkala
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:oh+k+rh+2-3mh+th+s+2wc+at
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuinpinta-ala:138 m2
Kokonaispinta-ala:195 m2
Rakennusvuosi:1966
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, mahdollisesti piankin.
Myyntihinta: 185 000 €
Kiinteistövero: 280 €/vuosi
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 665
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Hyvä, Vuosien mittaan talossa on tehty kunnossapitotöitä, mm. katto ja ikkunapuitteet pari vuotta sitten.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: öljy
Lämmitysjärjestelmä:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Tiili
Keittiö: Erilliset keittiö ja kookas ruokailuhuone. Keittiö on silti tilava.
Kylpyhuone: yläkerrassa erilliset kph ja wc, alakerrassa saunan yhteydessä tilava laatoitettu pesuhuone
Saunan kuvaus: tilava sähkösauna
Olohuone: Oh, johon kuuluu makuuhuoneeksi muunnettu kirjasto, on 45 neliötä. Huoneessa on isot ikkunat Päijänteelle päin, parkettilattia, iso takka.
Makuuhuoneiden kuvaus: Valoisat ja tilavat makuuhuoneet. Isoimman huoneen yhteydessä erittäin tilava vaatehuone.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 1 600 m2
Lisätietoa tontista: Tontti vaikuttaa kokoaan isommalta, koska sitä ympäröi kahdella sivulla kunnan puistometsä. Rinne on soramaata. Alapihasta saa ihanan puutarhapihan, mitä se on joskus ollut, puita kaatamalla (valoa) ja maaperää parantamalla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Rakennusoikeutta on jäljellä n. 200 neliötä. (Tiedot: Asikkalan kunta).
Auton säilytys: lämmin autotalli
Näkymät: Kauniit näkymät Päijänteelle kaikkina vuodenaikoina. Tontin ja rannan välissä olevaa puustoa on juuri harvennettu paljon (ei näy näistä kuvista vielä). Kaatamalla oman pihan puita saat näkymästäsi vielä hienomman..
Palvelut: Palvelut: Kaupat, pankit, koulut, päiväkoti, kirjasto sekä urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet kaikki lähellä. Esimerkiksi yäkoullulle, lukioon ja uudelle rakennettavana olevalle alakoululle on alle 2 kilometriä. Viehättävä ykköskakkonen, päiväkoti ja kaupat ovat alle kilometrin päässä.
Liikenne­yhteydet: Lahteen pääsee bussilla n. puolessa tunnissa. Pysäkki on alle 1/2 kilometrin päässä. Lahdesta pääsee Helsinkiin vajaassa tunnissa. Vääksyn kanavalta voi nousta kesäisin laivoihin ja matkustaa vaikka Lahteen, Heinolaan tai Jyväskylään.
Ajo-ohjeet: Talo on Vääksyn keskustassa. Kanavatie-Mikkolantie-Ämmäläntie. Käänny oikealle ylös juuri ennen Kanavalahtea ja Majakkapaviljonkia.
Näkymät: Olohuoneesta, makuuhuoneista ja kirjastosta näkymät Päijänteelle, ruokailuhuoneesta puistometsään.
Pihan kuvaus: Pihassa on istutuksia. Tontin korkeuserot ja metsään rajoittuvat reuna-alueet antavat hauskoja mahdollisuuksia innokkaalle puutarhan hoitajalle. Tonttia reunustaa kahdelta puolelta kunnan omistama puistometsä. Päijänteen puolella tien toisella puolella on puistoa ja järvi. Tontti on suojaisa ja olo yläpihan terassilla on yksityisen tuntuista, vaikka ollaankin aivan Vääksyn keskustaajamassa. Rantaan menee tontilta oma polku.

Ota yhteyttä

Aino Mela
+358442626492
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle