RE/MAX Kuuma | MaaKarrit Oy

Mökki tai huvila | 1 h + tupak

Lehtikuusentie 50, Savijärvi, Sipoo

Hinta

85 000 €

Koko

35 / 42 m²

Vuosi

2005

Tätä tilaisuutta ei kannata sivuuttaa. Mahdollisuus ostaa oma siirtolapuutarhamökki Sipoon Savijärven ryhmäpuutarhasta. Aurinkoisella eteläpihalla nautit kesäpäivästä pergolassa tai istut syysiltaa lasitetulla kuistilla peltoaukeamaa ja sen takana siintävää järvimaisemaa katsellen. Pihalla viihdyt grillaten ja ihaillen vehreän puutarhan koristekasveja, pensaita ja kärhöjä, löytyypä tontilta villiviiniä, mustaviinimarjapensaita ja karvaispensas. Tontti rajautuu naapureista suojaisilla pensasaidoilla. Pihapiirin seitsemän linnunpöntön elämää on kiva seurailla ja pönttöjen asukit pitävät huolen, ettei hyttyset häiritse lomailijoita. Pilariperusteisessa mökissä on tupakeittiö ja yksi makuuhuone sekä tilava lasitettu kuisti. Lämmitystä varten on sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu, joka pitää huolen asumismukavuudesta myös hellejaksoina. Pesuhuoneelle on varaus, joten halutessaan voi asentaa vesiwc:n ja suihkun, mutta suihkussa ja saunomassa voi käydä myös ryhmäpuutarhan yhteisissä tiloissa. Pihalla on varasto ja puucee, ja halutessasi voit asentaa pihalle paljun tai porealtaan. Ole nopea, varaa esittely ja vietä juhannus omassa mökissä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80356358
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1 h + tupak
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7 m²
Kokonaispinta-ala
42 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Varasto, jossa ulkohuussi, 7 m2.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

85 000,00 €

Velaton hinta

85 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

40,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

40,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Hoitovastike maksetaan kerran vuodessa syksyllä, 480 eur/v. Suihkumaksu 7 eur/hlö/kk. Vesi kuuluu hoitovastikkeeseen. Saunamaksu 4 eur/krt (ke, pe, la), 7 eur muina päivinä ja 9 euroa talvisin. Kiinteistövero 175 eur/v rakennuksesta.

Muuta kauppaan kuuluvaa
Erikseen sovittavissa kalusteet, kaapit, puutarhatyökalut.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Lasitettu kuisti n. 20 m2. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksessä on lunastuslauseke, joka mahdollistaa yhtiölle lunastaa sille tarjottuja omia osakkeita, mutta yhtiöllä ei ole lunastusoikeutta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kesävesi.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Maalattu paneeli.
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö on tupakeittiö, jossa valkoiset kaapistot , jääkaappipakastin ja rosteriallas, paikka mikrolle.
Jääkaappipakastin, liesi ja uuni
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Mökissä on lämminvesivaraaja ja tila pesuhuoneelle. Pesuhuoneessa on pesuallas, johon tulee kesävesi, lattiakaivo ja läpiviennit. Lämminvesivaraaja on käyttämätön vuodelta -04, varaajaa ei ole asennettu (ei ole vedetty vesiä eikä sähköä). Yhtiön huoltorakennuksessa on suihku- ja saunatilat, joita voi käyttää maksua vastaan.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Piharakennuksessa on kompostikäymälä. Käymäläjätteet kompostoidaan omalla tontilla varastorakennuksen takana katseilta suojassa.
Seinämateriaalit: Puu
Lattiamateriaalit: Lauta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät ja katto valkoiseksi maalattua puupaneelia. Huoneeseen on mahdollista asentaa takka (huom! hormia ei ole, mutta paikka takalle, lattian kantavuus tulee tarkistaa ennen takan valintaa).
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät ja katto valkoiseksi maalattua puupaneelia.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Sipoon Kurjenkello Oy
Kiinteistötunnus
753-428-1-147
Isännöitsijän yhteystiedot
Seppo Vanhala
Huolto
Asukkaat
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kerhohuone, jota voi vuokrata. Kerhohuoneessa on takka ja muutama sänky, voi vuokrata juhlia tms. varten, 30 eur/vrk, päivävuokra 3 eur/h. 2 saunaa. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön päärakennuksessa kaksi saunaa ja suihkutilat, wc ja kerhotila. Osakkeita on 56, jotka oikeuttavat loma-asuntotontin hallintaan ja sen rakennusoikeuteen yhtiöjärjestyksen mukaan. Osa tonteista on rakentamattomia.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhteinen paikoitusalue, jossa tilaa noin 1 auto per mökki.

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
399 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiön omistama maa-alue on 6,3211 ha, osakkeen 51 tontti 399 m2..
Kaavoitustiedot
Alueella voimassa Savijärvi Gård -rantakaava (hyv. 27.1.1994). Siirtolapuutarhan edessä on maa- ja metsätalousalueeksi määritelty vyöhyke, jossa sijaitsee hevoslaidun, ja laitumen ja rannan välinen alue on määritelty luonnonsuojelualueeksi. Kaavassa alue on määritelty siirtolapuutarhan korttelialueeksi. Alue kuuluu yleiskaavaan, jota Sipoon kunnassa juuri uudistetaan (G28 Sipoon yleiskaava 2050). Katso lisätiedot ja kaavan eteneminen: https://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/yleiskaavoitus-yleiskaavakartta-yleiskaavakartat-kaava-kartalla/vireilla-olevat-yleiskaavat/g28-sipoon-yleiskaava-2050/
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähin palvelukeskus on Nikkilä, siellä sijaitsee ruokakauppoja, apteekki, pankkeja, huoltoasema, kirjasto, terveyskeskus, ravintoloita, kuntokeskus, jäähalli ym.
Paikallistiedot: Sipoon Kurjenkello Oy:n ryhmäpuutarha sijaitsee Sipoossa, Savijärven lähellä maaseudulla. Läheiseen Nikkilän taajamaan on matkaa noin 3,6 km.
Koulut: Nikkilässä sijaitsee suomen- ja ruotsinkieliset esikoulut, alakoulut, yläkoulut ja lukiot. Matkaa niihin on 3,7-4 km.

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla Lahden moottoritielle matkaa 12 km, Keravalle 14 km, Porvooseen 21 km, Helsingin keskustaan 37 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yleinen parkkialue, joka mitoitettu siten, että jokaiselle mökille vähintään 1 autopaikka.
Pihan kuvaus
Pihalla istutuksia, pergola, tontin rajalla tiheä tuija-aita, toisella reunalla marja-aronia-aita. Piha suojaisa ja aurinkoinen eteläpiha. Piha rajautuu etelässä peltoon, jossa viereisen maatilan hevoset laiduntavat 2-3 kertaa kesässä. Laitumen toisesta reunasta lähtee pitkospuureitti Savijärven rantaan.
Tiedustelut
Maarit Ollila, 040 506 1257, maarit.ollila@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Savijärvi, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maarit Ollila

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

RE/MAX Kuuma | MaaKarrit Oy

RE/MAX Kuuma | MaaKarrit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.