Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Kerrostalo | 2h + kk + kph + p

Koskelantie 56 B, Käpylä, Helsinki

Hinta

228 000 €

Koko

38 m²

Vuosi

1944

Kaunis toisen kerroksen tehopohjainen kaksio Käpylän Olympiakylästä. Huoneiston neliöt on onnistuttu sijoittelemaan niin, että mistään ei ole tarvinnut tinkiä ja arki on hyvin sujuvaa. Olohuoneeseen mahtuu hyvin oleskelualue ja ikkunasyvennykseen ruokailuryhmä. Olohuoneen yhteydessä on tehokas ikkunallinen keittokomero, josta löytyy kaikki tarvittava kotikokille. Olohuoneesta on käynti etelän suuntaan olevalle parvekkeelle. Huoneiston makuuhuone on tunnelmallinen tummine sävyineen ja voisi kuvitella, että sinne on ihana käpertyä päivän päätteeksi nukkumaan. Makuuhuoneessa on kaunis tumma vaatekaapisto, joka tuo ihanaa luksusta sisustukseen. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pyykinpesukone. Huoneiston näkymät ovat avaran puistomaiset ja ikkunapinta-alaa on kiitettävästi. Pisteenä i:n päälle huoneistossa on alkuperäinen lautalattia. As. Oy Koskelantie 56 on hyvin hoidettu taloyhtiö; huoltoja ja korjauksia tehdään suunnitelmallisesti ja omaisuudesta pidetään hyvää huolta. Yhtiö on läpikäynyt mm. perinteisen putkiremontin vuonna 2007 ja vesikatto on uusittu vuonna 2003. Rakennuksen kivijalassa toimii tällä hetkellä aivan ihana kahvila Belle Baguette. Olympiakylä on Helsingin Käpylässä, Koskelantien pohjoispuolella sijaitseva asuinalue, joka rakennettiin alun perin Helsingin vuoden 1940 olympialaisiin osallistuvien urheilijoiden majoitustiloiksi. Kisat jouduttiin kuitenkin talvisodan takia perumaan, mutta Olympiakylä säilyi asuinalueen nimenä. Rakennusten suunnittelusta vastasivat arkkitehdit Hilding Ekelund ja Martti Välikangas. Pihat suunnitteli tunnettu puutarha-arkkitehti Elisabeth Koch. Olympiakylä on Helsingin ensimmäinen osuuskuntamuotoinen asuinalue, joka rakennettiin yhtenäisellä suunnitelmalla osuuskunta Helsingin Asuntokeskuskunta HAKA:n toimesta. Sinne rakennettiin myös liiketiloja ja ravintoloita sekä Suomen ensimmäinen kaukolämpöverkko ja sen lämpökeskus. Arkkitehtuurin päätavoitteina oli hyvin suunniteltu ja laadukas arjen elämää palveleva ympäristö. Alueen läheisyydessä sijaitsevat Kumpulan siirtolapuutarha, Kumpulan koulupuutarha ja Käpylän puutaloalue. Olympiakylä tarjoaa rauhallisen sekä kauniin puistomaisen asuinympäristön. Tämä soma koti etsii nyt seuraavaa onnellista omistajaansa. Olisitko se sinä? Myynti ja tiedustelut: Mari Rautio LKV 040-1202701 mari.rautio@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353751
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + kph + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1944
Vapautuminen
Sop.mukaan / 1-2kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

228 000,00 €

Velaton hinta

228 000,00 €

Neliöhinta

6 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

325,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

325,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: *Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja. *Kaupanteosta ostajan ja myyjän pankki veloittavat hinnastonsa mukaisen palvelumaksun. Olethan yhteydessä pankkiisi tästä. *Sähköisen kaupan kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja sovitun mukaisesti.

Tilojen kuvaus
Eteinen: Lattia lautalattia ja seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olemassa olevat sälekaihtimet, väliovessa oleva palapeili, parvekkeen lattiaritilä, keittiön valaisin, eteisen valaisin, eteisessä oleva naulakko, olemassa oleva verhotanko
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Keraaminen liesi, uuni, jenkkikaappi, liesituuletin Työtaso laminaatti. Kaapistojen välitila laatoitettu, muuten seinät maalattu. Lattia lautalattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, peili, malja-allas, avohyllykkö altaan alla, katon rajassa hyllykköä. Lattia ja seinät laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia alkuperäinen lautalattia Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia alkuperäinen lautalattia, seinät maalattu. Makuuhuoneessa kauniit tummat kaapistot joissa paljon säilytystilaa.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vinttikomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Olympiakylän Huolto Oy, Eija Maja, 09-7288860
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Laajakaista. Taloyhtiön kiinnitykset: 682 046 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikkojen jakaminen jonotuksen mukaan.

Tehdyt remontit
2018 Koodilukot
2018 Julkisivun osittainen (Koskelantien puoli) huoltorappaus ja -maalaus sekä liiketilojen ikkunoiden ja vesipeltien huoltomaalaus.
2017 Ikkunoiden peruskorjaus
2015-2016 Kiinteistökierto ja huoneistokorttien laadinta: kierto sisälsi: vesikalusteet, ilmanvaihto aistinvaraisesti, patterit ja ikkunat sekä yleiset tilat ja kalusteet.
2013 Lukituksen uusinta
2007 Syöksytorvien kivipesien puhdistus
2007 Vesi- ja viemäriputkien sekä sähköjen uusintatyö tarvittavilta osin sekä kph:den osalta ja puhelin- ja antenniverkon uusinta sekä telekaapelointi. (Perinteinen putkiremontti).
2003 Vesikaton uusinta (tiilikate)
2003 Sähköpääkeskus uusittu
1999 Lämmönsiirrin ja patteriventtiilit uusittu
1996 Jätesuoja uusittu
1989 Ikkunat uusittu
Tulevat remontit
Korjaustarvesuunnitelma tulevalle 5 vuoden jaksolle
1-5 vuotta:
-Parvekkeiden sekä julkisivujen kuntokartoituksen päivitys
5 vuotta ja eteenpäin:
-Julkisivujen ja parvekkeiden tarkempi kuntotutkimus, suunnittelutyö sekä peruskorjaus
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.01.2025
Tontin koko
2 029 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokrantarkistusperuste on indeksi.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asiakaspalvelu 09 310 22111 sekä netissä Helsingin karttapalvelu. Lähialueen tapahtumia: *Käpylässä Koskelantien ja Mäkelänkadun risteysalueella suunnitellaan asuinkerrostalojen rakentamista ja liikennejärjestelyjen selkeyttämistä. Uusi asuminen sijoittuu Koskelantie 5:ssä sijaitsevan toimistotalon (ns. Kelan talo) sekä Vähänkyröntien ja Sofianlehdonkadun väliin jäävän huoltoaseman ja pikaruokaravintolan alueelle. *Koskela, Kumpulankärki varikon suunnitelma: Koskelan varikon kortteliin suunnitellaan uutta raitiotievarikkoa ja sen katolle mm. Staran varikkoa ja pysäköintiä. *Olympiakylän suojelukaava Helsingin kaupunginvaltuusto vahvisti asemakaavan muutoksen kokouksessaan 14.1.2015. Asemakaavan muutos mahdollistaa valtakunnallisesti merkittävän Olympiakylän rakennustaiteellisesti, kulttuurihistoriallisesti, puutarhahistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaan rakennuskannan sekä ympäristökokonaisuuden säilymisen. Alue muodostaa kaupunkikuvallisesti, kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokkaan ja hyvin säilyneen kokonaisuuden. Alueella on lisäksi kaupunkikuvan kannalta arvokas kasvillisuus. Kaavassa suojellaan rakennukset sekä aluekokonaisuuteen kuuluvat pihatilat sekä puistoalueet. Rakennusten sisätiloista suojellaan rakennustaiteellisesti arvokkaat porrashuoneet. Poikkeuksellisen hyvin säilynyt Olympiakylä kuuluu kansainvälisen modernin arkkitehtuurin tutkimus- ja suojelujärjestön Do.co.mo.mo:n valikoimaan yhtenä Suomalaisen modernin arkkitehtuurin kärkikohteena yhdessä muiden Helsingin olympiarakentamisen kohteiden kanssa. www.helsinki.fi/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
25 205,47 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2050

As. Oy Koskelantie 56

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Mari Rautio, 040 120 2701, mari.rautio@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Käpylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.