Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto

Lainiontie 22 C 7, Kolari

Hinta

75 000 €

Koko

40 m²

Vuosi

1990

Nyt olisi tarjolla upeissa Lapin maisemissa sijaitseva loma-asunto Lainiojoen varrelta!

 Kauniilta tunturiluonnon ympäröimältä tontilta avautuu upeat maisemat kauniiseen luontoon. Harrastamaan pääsee suoraan omalta pihalta ja palvelut sekä aktiviteetit saavuttaa helposti autolla. Ympäröivä luonto takaa oman rauhan ja yksityisyyden vaikka kaikki palvelut ovat kuitenkin lähettyvillä. Loma-asunto sijaitsee luonnonkauniilla tontilla upeissa vuodenaikojen mukaan värjäytyvissä maisemissa. 

 Tunturin tunnelmaa ja ajan henkeä henkivän loma-asunnon sisätilat palvelevat erinomaisesti aktiivisen lomailijan tarpeita. Yhteiset tilat sijaitsevat tyylikkäästi kahdessa tasossa, muutaman askelman portaan ansiosta, joka samalla myös jakaa tilat toisistaan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii tunturiluontoon kantavat upeat tunturimaisemat ja tunnelmaa luova tulisija, joka lämmittää mukavasti iltojen pimetessä. Lämminhenkinen tila kutsuu viettämään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa päivän aktiviteettien jälkeen. Olohuoneesta pääsee myös terassilla ihastelemaan komeita tunturimaisemia. 

 Kompaktissa vaalean sävyisessä keittiössä on helppo loihtia aterioita yhdessä samalla muun seurueen kanssa seurustellen. Sauna ja pesuhuone ovat uloskäynnin lähettyvillä, joten lämpimistä löylyistä pääsee helposti vilvoittelemaan pihalle. Lisäksi pesutilojen yhteydestä löytyy kodinhoitotilan ominaisuudet aina pesukoneesta kuivauskaappiin sekä kaappeihin. Tunnelmalliselta parvelta puolestaan löytyy reippaasti makuutiloja omasta rauhasta. Eteisestä löytyy mukavasti säilytystilaa takeille, joka on jokaisen aktiivisen lomailijan mieleen. Tässä loma-asunnossa on helppo vaihtaa vapaalle perheen ja ystävien kanssa sekä nauttia lomailusta upeissa aidoissa tunturimaisemissa.

 Lainiontie sijaitsee erinomaisella, mutta rauhallisella paikalla. Loma-asunto omassa rauhassa, mutta kuitenkin Ylläksen läheisyydessä tarjoaa puitteet mutkattomaan lomailuun. Loma-asunnosta on helppo lähteä harrastamaan niin laskettelurinteeseen kuin myös hiihtoladulle, sillä olet näppärästi keskellä kaikkea. Tämä kohde sopii erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin myös sijoituskohteeksi.




 Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän kohteeseen ennen kuin joku muu ehtii ensin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352384
Sijainti
  • Kolari 
  • Lainiontie 22 C 7, 95980
Omistusmuoto
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

75 000,00 €

Velaton hinta

75 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

130,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

130,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 80 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu 3kk välein n. 80€. Tasaus kerran vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kohde myydään kalustettuna ja varustettuna, pois lukien myyjän henkilökohtaiset tavarat.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Valokuitu, 37€/kk., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Olohuoneesta on käynti pienelle terassille.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Asunnon keittiö mahdollistaa helpon ja sujuvan kokkauksen. U-muotoisessa tilassa kaikki on kätevästi lähellä ja käsien ulottuvilla. Kaappi- sekä laskutilaa on tarjolla mukavasti ja ikkuna tuo kivasti lisävaloa keittiöön.
Jääkaappi, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnon pesutilat ovat siistit ja hyvinkin toimivat. Suihkun ja saunan lisäksi tässä tilassa on myös kodinhoitoon tarvittava varustus, kuten pesukone ja kuivauskaappi sekä kaappitilaa mukavasti. Kyllä kelpaa hiihtoretken jälkeen tämän saunan lämmössä köllötellä, antaa vaan kiukaan sihistä ja vihdan viuhtoa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesukone, kuivauskaappi ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
WC tilat sijaitsevat kätevästi heti sisääntulon lähettyvillä. Tilat ovat hyvin siistit ja raikkaat sekä varsin toimivat. Pinnat ovat hyväkuntoiset ja ajattomat.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilat sijaitsevat pesutilojen yhteydessä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivauskaappi, lattialämmitys ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Tämän asunnon upea sydän. Tilavaan ja avaraan olohuoneeseen laskeudutaan muutamalla askelmalla. Tilaa on oikein mukavasti rentoon yhdessäoloon ja useamman metrin huonekorkeus tekee tilasta todella ilmavan. Kaunis tulisija luovuttaa lämmön olohuoneeseen ja koko tupaan. Ikkunoista tulvii sisään Lapin luonnon upeat värit, kaiho pohjoisen valo, revontulten loimotukset, nuo taivaan tuliset tulet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Puolipaneeli ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuutila sijaitsee parvella, joka onkin miellyttävän kokoinen. Parvelle sijaat helposti viidelle Lapin kulkijalle rauhallisen paikan kellahtaa höyhensaarille. Parvella myös osittainen seisomakorkeus, harjan kohdalla korkeutta arviolta noin 185 cm.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Sisääntulon vieressä pieni, kylmä ulkovarasto. Soveltuu hyvin suksien ja lumityökalujen varastointiin.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Kärpänkätkye
Isännöitsijän yhteystiedot
Tilitoimisto Rantala Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Tulevat remontit
Suunnitteilla olevat korjaukset. Nämä asialistalla yhtiökokouksessa 2024, ei vielä päätöksiä.
o Kattopinnoitteiden uusiminen
o Ulko-ovien kunnostukset
o Pintavesien ohjaukset pihoilla
oVälipohjan tuuletuksien parantaminen
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
11 631 m²
Tontin omistus
Oma
Palvelut
Tämä asunto sijaitsee upeissa Lapin maisemissa, Lainiojoen vieressä, joka virtaa noin 100 metrin etäisyydellä mökistä. Itse Lainio kuuluu Kittilän kuntaan, vaikka ollaankin Ylläksen ympäristössä.

Hiihtolatu sekä moottorikelkkareitti kulkevat heti vieressä ja voit siirtyä talviharrastuksiin suoraan kotioveltasi. Parin sadan metrin päästä löydät Lapland Hotelsin Snow Villagen, jossa palvelee talvisin lumiravintola ja jäänäyttely.

Ylläksen rinteille matkaa tulee noin 20km, Eelin kaupalle 16km, Kittilän lentoasemalle 30km ja Leville n 43km. Olet kivasti keskellä kaikkea.

Kun kaipaat lähellesi koskematonta luontoa, talven pimeyttä, revontulia, aitoa pohjoista rauhaa on tämä kohde sinua varten.
Liikenneyhteydet
Ylläkselle voit saapua useilla eri tavoilla. Lähin lentoasema sijaitsee Kittilässä, josta loppumatka taittuu bussilla. Tai junalla pääset Kolariin, josta viimeiset kilometrit taittuvat näppärästi myös bussilla. Tokihan Ylläkselle on helppoa saapua myös omalla autolla tai vaikka autojunalla. Linja-autoyhteys ei kulje kiinteistölle saakka, joten viimeiset kilometrit täytyy taittaa vaikka taksilla Ylläsjärveltä tai vuokra-autolla.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.