OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Luhtitalo | 2h, k, sa

Pyrstötähti 1 A, Kokkokangas, Kempele

Hinta

95 000 €

Koko

45,5 m²

Vuosi

2000

Tämä valoisa ja siisti toisen kerroksen huoneisto vapautuu toukokuun lopussa. Oivallinen vaihtoehto ensiasunnoksi tai sijoituskäyttöön, sillä tässä kodissa on kaikki valmiina pyykinpesukoneesta lähtien. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran kokonaisuuden, jossa on kiva seurustella ystävien kanssa. Laistettu parveke on kesäisin kuin toinen olohuone. Kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle. Huoneiston läheisyydessä sijaitsee lämmin varasto. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka, jonka vastike sisältyy hoitovastikkeeseen. Lämmityksen kytkentä päälle hoituu kätevästi huoneistosta käsin. Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Rauhallinen sijainti, lähialueen palvelut sekä hyvät ulkoilumaastot tekevät Kokkokankaasta suositun alueen asua. Zeppelinin monipuoliset palvelut löytyvät 2,5 km päästä. Tule katsomaan ja ihastu!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575220
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, sa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45,5 m²
Kokonaispinta-ala
45,5 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Vapautuu: Viimeistään toukokuun lopussa

Hinta

Myyntihinta

95 000,00 €

Velaton hinta

95 000,00 €

Neliöhinta

2 087,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

213,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

213,85 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

13,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 13,00 €/hlö/kk. Hoitovastike 1.5.2024 alkaen 4,70 €/m2.
Vesimaksuennakko 13 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 3 €/m3 ja lämmin vesi 7,50 €/m3). Taloyhtiössä vesitasaus tehdään kerran vuodessa. Autokatoksen sähkö sisältyy vastikkeeseen.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. betonielementti/puu/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: parketti, maali / välitilalaatoitus. Olohuone: parketti, maali / tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, maali / tapetti. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Tuulikaappi: matto, maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot valkoiset sileät ovet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
NET Isännöinti Oy, Taloasema, Tarjamari Huhtala, 040 163 7647, tarjamari.huhtala@taloasema.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, huoneistokohtaiset varastot, pihalla leikkivälineet
Taloyhtiön autopaikat

22 kpl

Tehdyt remontit
Asfaltoitu pihakäytävät ja kunnostettu nurmialueet 2003, piha-alueiden kunnostuksia 2005-2006, pesuhuoneiden tarkastukset ja tarvittavat korjaukset 2007, B-talon luhtikäytävän metalliosien kunnostusmaalaus sekä autokatoksen päätyseinien kunnostusmaalaus 2010, IV-kanavat nuohottu ja säädetty virtaukset, vieraspysäköintialuetta laajennettu, vesikatolle asennettu kulkusillat ja vaihdettu kattotiiliä, B-talon autokatoksen ja talousrakennuksen länsipään seinien maalaus 2011, osakkaat hankkineet parvekelasituksia 2011-2012, paineenalennusventtiilin asennus päävesiputkeen 2012, leikkialueen kalusteiden korjaus ja huoltomaalaus 2013, rakennusten vesikattojen puhdistus ja huoltomaalaus 2015, A-talon edessä olevan betonin korjaus, autokatos / jätekatoksen palo-osastointi 2016, huoneistojen märkätilojen tarkastus/kartoitus 2017, huoneistojen B15, B16 ja A5 terassien pohjien ja runkojen uusiminen 2018, lämmönsäätimen vaihto ja GSM- modeemin asennus 2019, yhtiön tonttiaidan ylälaudan uusiminen ja aidan kunnostaminen, pihapuiden kaataminen (11kpl) 2020, pihavalaisimien uusiminen LED-tekniikkaan 2022, IV-kanavien puhdistus ja puiden kaataminen B-talon edestä 20 kpl 2023.. Asunnon remontit: Edellinen asukas tapetoinut.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: parveketerassien lautojen tarkistaminen ja tarvittaessa uusiminen, parvekkeen ovien tiivisteen tarkistaminen, huoltomaalauksia ulkoverhouksen ja ikkunoiden osalta 25 000 €, aitojen uusiminen (100 metriä) 1 500 €, leikkialueen tarkistus, vaihdetaan hiekkalaatikko talkoilla, kattojen lumiesteet. Lisäksi normaalit vuosittaiset kunnostus- ja huoltotyöt.
Energialuokka
D (2018), E-luku 156, viimeinen voimassaolopäivä 16.11.2033
Tontin koko
5 053 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kempeleen kunta
Tontin vuokra
4 806,40 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kempeleen kunta
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 2049

As Oy Kempeleen Kuunsilta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market n. 350 m, Zeppelin n. 2,5 km, Kempeleen keskustaan n. 4 km. Koulut: Linnakankaan koulu n. 1 km, kirkonkylän koulu ja lukio n. 5-6 km. Päiväkoti: Kokkokankaan päiväkoti n. 300 m ja Pikkukokon päiväkoti n. 550 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kempele

Asuinalueena Kokkokangas, Kempele

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arja Alakiuttu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, Kaupanvahvistaja

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.