OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 4h + k + wc + kph + s + p + ransk.p

Isokuusenkatu 47 C, Vuores, Tampere

Hinta

298 500 €

Koko

81 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa tutustumaan kotiin, jossa on kaikki kohdallaan! Upean moderni ja ihanan valoisa, ylimmän kerroksen nelikko odottaa uusia asukkaitaan trendikkään Vuoreksen parhaalla paikalla. Tämä kolmen makuuhuoneen ja olohuoneen koti tarjoaa laadukasta asumista ja poikkeuksellisen hyvän pohjaratkaisunsa ansiosta soveltuu moniin tarpeisiin. Asuinmukavuutta tarjoaa viilentävä ilmalämpöpumppu. Päätyhuoneiston ikkunat aukeavat kolmeen ilmansuuntaan, joten luonnonvalo pääsee tulvimaan sisään viidennen kerroksen ikkunoista kaikkina vuorokauden aikoina. Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa kaksi autopaikkaa yhtiön piha-alueelta. Sisään astuessasi huomiosi kiinnittyy poikkeuksellisen valoisaan olohuoneeseen, jonka jatkeena on ranskalaisella parvekkeella varusteltu makuuhuone. Olohuoneesta on käynti myös isolle etelänpuoleiselle parvekkeelle. Parveke on lasitettu, joten se toimii viidentenä huoneena aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoten lisätilaa oleskeluun. Keittiön laadukkaat Topi-keittiön kalusteet ja Electroluxin integroidut kodinkoneet takaavat hyvät olosuhteet vaativammankin kotikokin tarpeisiin. Keittiöstä on käynti yhteen huoneiston kolmesta makuuhuoneesta, jonka ikkunasta aukeaa avara näkymä Vuoreksen puistomaisiin maisemiin. Hyvänkokoisessa eteisessä on runsaasti säilytystilaa, jotka tuovat helpotusta arkeen. Eteisestä on käynti vielä yhteen makuuhuoneeseen, erilliseen wc:hen ja tilavaan kylpyhuone- ja saunaosastoon, jossa sijaitsee myös käytännöllinen kodinhoitotila. Saunan lämmöstä voit nauttia oman aikataulusi mukaisesti ja nopeallakin aikataululla, sillä Harvian kiuas on varustettu heti valmis -toiminnolla. Asunto Oy Vuoreksen Kosmos on skandinaavisen tyylikäs, vuonna 2020 valmistunut taloyhtiö, jossa yhdistyy tyyli ja funktionaalisuus. Yhtiössä on hyvin varustellut saunaosastot ja kattoterassit rentoutumiseen sekä yhteiskäyttöauto vuokrattavissa satunnaisiin automatkoihin. Yhtiö on liitetty kaukolämpöön ja huoneistot lämpiävät vesikiertoisten pattereiden avulla. Vuores on vaihtoehtosi, jos arvostat luontoa, ekologisuutta, taiteellisuutta ja arkkitehtuuria. Kaikki tämä vain reilun 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Ihanat lenkkipolut, lähimetsät, uimarannat ja virkistysalueet lisäävät alueen asumismukavuutta. Lähikauppa on mukavasti pienen kävelymatkan päässä. Vuoreksesta on hyvät kulkuyhteydet julkisen liikenteen bussilla. Lisätiedot ja esittelyt: Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574442
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + wc + kph + s + p + ransk.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

298 500,00 €

Velaton hinta

298 500,00 €

Neliöhinta

3 685,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

388,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

388,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 11,00 €/kk. Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston neliömäärä. Hoitovastike on 1.7.2024 alkaen 400,95 e/kk ja tietoliikenneyhteysmaksu on 8,00 e/kk.
Vesimaksun peruste: Ennakkomaksu, tasataan vuoden lopusssa, marraskuun aikana.
Muu asuinkustannus: Yhtiön saunamaksu 5e/krt.
Huoneiston yhteydessä myydään kaksi piha-autopaikkaa AP 35 ja AP 36. AP:n velaton hinta on 4 500,00 e/kpl, AP:n hoitovastike on 14,40 e/kk/ap.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Iso lasitettu parveke etelään, makuuhuone 1:ssä ranskalainen parveke itään.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, Puu
Pintamateriaali: Keittiössä, olohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneissa on laminaattilattia, seinät ja katot on maalattu tai rapattu. Sauna on kauttaaltaan paneloitu (haapa), lattia on laatoitettu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu (haapa). Wc:n lattia ja seinät on laatoitettu ja katto paneloitu (haapa).
Keittiön kuvaus
Keittiössä on integroitu jää- ja pakastinkaappi sekä integroitu mikroaaltouuni, erillisuuni, induktioliesitaso ja liesituuletin. Lisäksi integroitru astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Kalusteet ovatTopi-keittiön ja kodinkoneet Electroluxin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas (Harvia hetivalmis), kylpyhuoneessa on sekä suihku että sadesuihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi. Kph:n khh-tilassa on kaapit. Lisäksi on kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys (yhtiön piikkin). Saunan ja kylpyhuoneen välissä on lasiseinä. Erillisessä wc:ssä on allas- ja peilikaappi sekä lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema, Kärkkäinen
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, yhteiskäyttöauto
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus. Asuntoon on asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu. Laitteen kunnossapitovastuu ja laitteen aiheuttaman mahdollisen vahingon vastuu on huoneiston omistajalla ja vastuu siirtyy myös uudelle omistajalle. Taloyhtiölle on tehty ilmoitus muutostyöstä. Työstä on asennusliikkeen dokumentit, jotka siirtyvät uudelle omistajalle.
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2025 vesikaton tarkistus
2025 saunan lauteet tarkistus
sadevesiviemärin puhdistus joka toinen vuosi
Energialuokka
B (2018), E-luku 87 kWhE/ (m²vuosi). Viimeinen voimassaolopäivä: 26.11.2030.
Tontin koko
7 080 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
56 341,12 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 2078

As Oy Vuoreksen Kosmos, Tampere

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Sale Vuores, K-Market Vuores, tulevaisuudessa K-Supermarket, posti Posti noutopiste K-Market Vuores, Postin automaatti Sale Vuores, kirjasto Kirjastoauto, terveysasema Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Hervanta. Koulut: Vuoreksen koulu. Päiväkoti: Vuoreksen päiväkoti. Liikenneyhteydet: Bussi nro 5, 33, 35

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vuores, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.