Omakotitontti

Seiponniementie 19, Lehtiniemi, Keuruu

Hinta

189 000 €

Koko

3 332

Uniikki tontti Keuruun keskustassa! Keuruun keskustassa on vähän rakentamattomia rantarakennuspaikkoja, mutta yksi ainakin löytyy ja sitäkin komeammalta paikalta! Tällä Lehtiniemen päässä sijaitsevalla kiinteistöllä on monia mahdollisuuksia. Kaava mahdollistaa rakentamaan kiinteistölle asuin-, liike- ja toimistokäyttöön soveltuvia rakennuksia. Voit siis rakentaa kiinteistölle vaikka omakotitalon tai liiketoimintaa palvelevan rakennuksen tai käyttää sitä tällaisenaan lomapaikkana. Kunnallistekniikka on rajalla valmiina. Minkälaisia mahdollisuuksia sinä näet tällä kiinteistöllä? Kiinteistöllä on omaa rantaviivaa 120 m, joka aukeaa etelän ja idän suuntaan. Tarhialta pääset Keurusselälle Lapin-Salmen kautta ja Keurusselältä aukeavat vesiyhteydet aina Mänttä-Vilppulaan saakka. Upeilla näköaloilla varustetun tontin sijainti on huippu, koska ydinkeskustaan on teitä pitkin matkaa vain noin 1 km. Kiinteistöllä on nykyisellään vanhoista hirsistä 1950-luvulla tehty kesämökki, pihasauna sekä talousrakennus. Mökin olohuoneesta avautuu upeat maisemat Tarhia-järvelle etelän suuntaan. Myös kamarista ja keittiöstä on mahtavat näkymät järvelle, koska mökki on niin lähellä rantaa monessa suunnassa. Mökkiä ja pihaa on kunnostettu parin vuoden aikana ahkerasti. Olohuoneeseen on asennettu iso ikkuna ja puhkaistu ovi uudelle terassille. Terassilta lähtee laudoitukset talousrakennukseen ja laiturille, jonka yhteyteen on tehty myös laudoitettu oleskelualue. Mökin vesikatto on uusitu aiemmin 2000-luvulla ja pihatiet on kunnostettu. Parhaimmillaan mökki on kesäkäytössä, mutta ilmalämpöpumpulla, takoilla ja puuhellalla saa mökkiin lämpöä viileämmilläkin keleillä. Varaa oma esittely tai pyydä lisätietoja kiinteistönvälittäjältä 050 478 3067, petri.vienola@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569843
Sijainti
Kohteen selite
2h + k + kuisti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

281,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 281 €

Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus 2023, Julkisivujen maalaus 2021, Terassin rakentaminen 2021, Ikkunoiden ja terassioven uusiminen 2021, Pihatien kunnostus 2021, Vesikaton uusiminen kaikkiin rakennuksiin 2000-luvulla
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
249-410-178-0
Tontin pinta-ala
3 332 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 833 m². Kiinteistön rakennusoikeudesta vähintään 1/3 ja enintään 2/3 käytettävä liike- ja toimistotilarakentamiseen. Mikäli kiinteistölle halutaan rakentaa ainoastaan asuinrakennuksia, on jäljellä oleva rakennuoikeus 439 m2. Rakennusoikeudessa huomioitava Keuruun kaupungin rakentamista koskevat etäisyysvaatimukset ja kaavassa määritelty rakennusalue.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kaavassa AL-3 merkinnällä. Mahdollista rakentaa asuin- liike- ja toimistorakennuksia.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keuruun kaupunki
Rakennukset
Rantasauna ja varastorakennus. Varastorakennuksessa kompostikäymälä.
Palvelut
Palvelut: Keuruun keskusta 1 km. Hyvät vesiyhteydet Mänttä-Vilppulaan.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: Etelä ja itä
  • Tarhia

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Keuruu

Asuinalueena Lehtiniemi, Keuruu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Vienola

Kiinteistönvälittäjä LKV, IAT, insinööri (AMK)

OP Koti Keuruu

OP Koti Keuruu
OP Koti Keuruu

Keuruuntie 14,
42700 Keuruu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.