OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Omakotitalo | 4h + k + vh + kph + s + wc + ak + var

Kniipinkuja 6 B, Simuna, Seinäjoki

Hinta

359 000 €

Koko

108 / 116,3 m²

Vuosi

2020

Laadukas ja näyttävä, vuonna 2019 valmistunut 108 m² omakotitalo, joka sijaitsee rauhallisella ja erittäin arvostetulla Pruukinrannan asuinalueella. Tämän kolmen makuuhuoneen kodin pohjaratkaisu soveltuu mainiosti moneen eri elämäntilanteeseen. Isot ikkunapinta-alat ja valoisat tilat luovat kodikkuutta ja arjen luksusta jokaiseen päivään. Materiaalit on valittu erittäin laadukkaasti. Keittiö on moderni ja hyvin varustettu. Kodissa on tehty valintoja arjen helpottamiseksi; säilytystilan määrä on optimaalinen, eikä kodinhoidollisista ratkaisuistakaan ole tingitty. Aivan talon edustalla on autokatos sekä kaksi lämmintä varastotilaa, joissa on tilaa esimerkiksi kausivarusteiden säilytykseen. Mukavana lisänä on viihtyisät terassitilat. Piha-alue on sopivan kokoinen ja sitä on ehostettu mukavasti istutuksin ja hyötymarjapensain. Pruukinranta on asuinalueena todella suosittu. Peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit, terveyskeskus ja sairaala ovat lähellä, ja keskustaan ajelee näppärästi muutamassa minuutissa. Joupiskan liikunta- ja retkeilyreitit kulkevat myös ihan talon edustalla. Kesähelteillä uimaan pääsee pulahtamaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä olevalle yleiselle uimarannalle! Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö miellyttävällä ja energiatehokkaalla vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihto on koneellinen lämmön talteenotolla. Valoisat ja tilavat huoneet yhdessä toimivan pohjaratkaisun kanssa tekevät tästä halutun kohteen. Tule katsomaan ja ihastumaan tähän tyylikkääseen kotiin, joka on heti vapaa uusille asukkaille! Yhteydenotot: 010 254 7110 tai opkoti.seinajoki@op.fi Meillä kauppa käy ja asunnot vaihtavat omistajaa. OP Koti on jo 12. kerran peräkkäin Suomen luotetuin kiinteistönvälitysliike. OP Koti Etelä-Pohjanmaa, luotettavaa asuntokauppaa jo 58 vuotta, vuodesta 1966.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
565002
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + vh + kph + s + wc + ak + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
116,3 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

587,58 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Jätemaksut olleet n. 20 € / kk. Auraukset 125 € / vuosi.
Kiinteistövero: 587,58

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Vinyylikorkki / maalatut seinät. Olohuone: Vinyylikorkki / maalatut seinät. Makuuhuone 1: Vinyylikorkki / maalatut seinät. Makuuhuone 2: Vinyylikorkki / maalatut seinät. Makuuhuone 3: Vinyylikorkki / maalatut seinät. Sauna: Laatta / paneeli / paneeli. Kylpyhuone: Laatta / laatta / paneeli. Eteinen: Laatta / maalatut seinät. Wc: Laatta / maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kodinkoneet integroitu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-14-63-7
Tontin pinta-ala
430 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 156 m². Kaavan mukaista rakennusoikeutta 156 m2 + talousrakennus 13 m2. Talon kerrosala 127 m2, talousrakennuksen kerrosala 12 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa . Seinäjoen Kaupungin kaavoitus
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupungin kaavoitus
Rakennukset
Autokatosrakennus kahdelle autolle, jonka yhteydessä kaksi lämmintä varastotilaa. N 8,3 m2 yhteensä. Varastot lämpenee kaukolämmöllä. Autokatosrakennuksen kerrosala 12 m2.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Simuna, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Etelä-Pohjanmaa OY LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.