Omakotitalo | 6h, k, s, kph, khh, 2xerillis-wc, eteisaula, yläkerran aula

Tammitie 16, Haarajoki, Järvenpää

Hinta

455 000 €

Koko

168 m²

Vuosi

1998

Iso koti pienin asumiskustannuksin. Tervetuloa tilavaan ja valoisaan omakotitaloon, jossa on runsaat 5 makuuhuonetta ja yläkerran aulassa hyvin tilaa esimerkiksi kotitoimistolle tai arkiolohuoneelle. Arkkitehti Juha Aalto-Setälän suunnittelema pohjaratkaisu on sekä käytännöllinen että kodikas ja huonejako tarjoaa mahdollisuuden moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Normaalia korkeampi huonekorkeus tulee kauniisti esiin varsinkin alakerrassa, jossa olohuone on avoin ylös vesikattoon saakka. Yläkerran kattoikkunat antavat mukavasti valoa ja luovat tilantuntua viistokattoon. Maalämmön ansiosta lämmityskustannukset ovat varsin maltilliset ja lämmönjako tapahtuu miellyttävästi vesikiertoisella lattialämmityksellä jättäen seinäpinnat kokonaan vapaiksi sisustajan suunnitelmille. Lisäksi olohuoneessa on varaava takka ja ilmalämpöpumppu, joka viilentää kesähelteellä. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla huolehtii miellyttävästä sisäilmasta. Päämakuuhuone on alakerrassa kuten myös erillinen keittiö, saunatilat ja kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneesta pääsee vilvoitteluterassille nauttimaan saunan löylyjen jälkitunnelmasta. Alakerran pienempi makuuhuone soveltuu erinomaisesti myös vieras- tai työhuoneeksi. Etätyötilat ovat sijoitettavissa käytännöllisesti omaan rauhaansa 2 kerroksen ansiosta. Kodin materiaalit ja varustelu ovat laadukkaita, ja kuntotarkastus on tehty ennen myynnin aloitusta. Tämä koti on teknisesti hyvässä kunnossa, ja huoltotoimenpiteet on tehty säännöllisesti, joten pääset muuttamaan varsin muuttovalmiiseen kotiin. Omakotitalossa osaa arvostaa viihtyisien asumistilojen lisäksi myös säilytystiloja ja niitä tässä kodissa on runsaasti. Asuintalossa on kiinteiden kaapistojen lisäksi vaatehuone ja erillisessä talousrakennuksessa on lämmin ulkovarasto ja teknisessä tilassa on lisää varastotilaa. Asumista palvelevat lämmin autotalli sekä autokatos, jonka ohella useammalle autolle on pysäköintitilaa sisääntulopihalla sekä autokatoksen sivussa. Omalla tasamaatontilla on tilaa olla ja toteuttaa omia puutarhaunelmiaan. Varsinkin perheen pienempiä ihastuttaa leikkimökki ja kesäkokki nauttii olostaan katetussa puutarhapergolassa, johon sopii ruokapöydän ohella isompikin grilli. Tämä ihana puutalo on rakennettu vuonna 1998 ja sen pinta-ala on 168 m2. Sijainti on rauhallinen vaikkakin Haarajoen juna-asema ja Lahdenmoottoritie ovat vain 5 minuutin ajomatkan säteellä. Luonnonläheinen asuinalue miellyttää päivittäispalveluineen erityisesti lapsiperheitä ja miksei muitakin omakotiasujia. Sininen puukoti tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden nauttia laadukkaasta asumisesta varsin kohtuullisin asumiskustannuksin. Kysy lisätietoja OP Kodin Lauralta p. 050 541 0171 ja varataan sinulle oma esittelyaika tähän tyylikkääseen kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562608
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, kph, khh, 2xerillis-wc, eteisaula, yläkerran aula
Asuintilojen pinta-ala
168 m²
Kokonaispinta-ala
168 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1998
Käyttöönottovuosi
1998
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

455 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

913,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 913 euroa vuonna 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2023 yläkertaan korkkivinyylilattia (pl. vaatehuone) ja lattialistat.
2023 silikonien vaihto kosteisiin tiloihin ja keittiöön, kylpyhuoneen lattian saumaus.
2023 tiilikaton pesu ja maalaus.
2022 takka nuohottu (nuohottu vuosittain).
2022 maalämpö, ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö, ilmanvaihtokoneen laakerien ja tulo- ja paluuilman termostaattien vaihto.
2022 salaojat tarkistettu (kokoomakaivon osalta).
2021 ilmalämpöpumpun puhaltimen vaihto.
2018 viemärijärjestelmän kuvaus ja puhdistus.
2013 tuulettuva alapohja tarkistettu.
2013 saunan panelointi ja uudet lauteet ja kiukaan vaihto.
2011 ulkoverhouksen maalaus.
1998 Hulevesijärjestelmä putkitettu maan alle ja ohjattu kaupungin verkkoon ( 2015 naapurin rajalle).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 25.9.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Autotalli maalämpö, tekninen tila hukkalämpö ja sähköpatteri. Maalämpö porattu 210m.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Seinät elementistä. Arkkitehti Juha Aalto-Setälä suunnittelema.
Pintamateriaali: Kirsikkalankkuparkettilattia on yhtenäisesti alakerrassa eteisaulassa, olohuoneessa, makuuhuoneissa ja keittiössä. Liukuovikaapeilla varustetussa tuulikaapissa on laattalattia. Yläkerran makuuhuoneissa ja aulatilassa on vinyylikorttilattia. Yläkerran vaatehuoneessa on koivulankkulattia. Sisäseinät ovat joko maalattuja tai tapetoituja. Molemmissa kylpyhuoneissa on laattalattiat ja -seinät kuten myös kodinhoitohuoneessa. Ikkunallisen saunan mäntypaneelit on käsitelty tummiksi värillisellä saunasuojalla kuten myös kuusilauteet. Alakerran erillis-wc:ssä on laattalattia ja -seinät. Kaikissa märkätiloissa on puupaneelikatot.
Keittiön kuvaus
Erillisessä keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Huippuimuriin kytketty liesituulettimen lisäksi keittiön varustuksena on vuonna 2016 uusittu Eletroluxin induktioliesi, 2018 uusittu Festivon kylmäkaluste ja 2021 uusittu Askon astianpesukone. Korkea vesihana on uusittu alle 5 vuotta sitten. Pöytätasojen materiaali on kestävä korkeapainelaminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa on tuplasuihkut (suihkusekoittajat uusittu alle 5 vuotta sitten) ja kylpyhuoneen rinnalla on tyylikäs valokuituvaloilla varustettu sauna, jossa Ristomatti Raitian Saunatonttu on hetivalmis. Saunan jälkeen on mahdollista mennä vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta takaterassille. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihkukaapin lisäksi peili- ja allaskaapit sekä wc-istuin. Alakerrassa wc-tila on erillinen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, kiinteät kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Tiilikatto maalattu

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-15-1520-6
Tontin pinta-ala
1 387 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 325 m². Ilmoitetut rakennusoikeudet perustuvat Järvenpään kaupungin rakennusviraston rakennuslupa-asiakirjoihin ja hyväksyttyihin rakennuspiirustuksiin. Kaavan mukaisesti ra/250m2+t75. Asuinrakennusta ei ole sijoitettu asemakaavamääräysten mukaisesti kiinni rakennusalan pohjoisrajaan.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1998. Järvenpään kaupunki rakennusvalvonta
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki p. (09) 27 191
Rakennukset
Vuonna 1998 rakennettu ja vuonna 2002 käyttöönotettu talousrakennus, jossa autotalli, varasto, tekninen tila sekä autokatos.Talousrakennuksen kerrosala n. 40 m2 rakennuslupa-asiakirjoihin perustuen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Haarajoki, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.