ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph, sauna, eril. wc., lasitettu parveke

Purotie 3, Pitäjänmäki, Helsinki

Hinta

445 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

2008

Nyt myynnissä halutusta radiotehtaan korttelista Talista valoisa kolmio! Tässä toisessa asuinkerroksessa sijaitsevassa lämminhenkisessä kodissa on tilavat ja valoisat huoneet. Avara olohuone tarjoilee luonnonvaloa ja sieltä on käynti lasitetulle tilavalle parvekkeelle, josta avautuvat näkymät rauhalliselle korttelisisäpihalle. Pintaratkaisultaan vaaleassa tilavassa keittiössä on hyvin kaappi- sekä laskutilaa. Asunnon kylpyhuoneesta löytyy oma sauna. Erillinen wc tuo arkeen sujuvuutta. Kaupanteossa ostajan on mahdollista ostaa omakseen erillisenä osakkeena myytävä piha autopaikkaosake 49997 - 49997/ osakeryhmämerkintä OH5CL8DGBD4MGB96 hintaan 5000 euroa. Pitäjänmäen alue tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten lähikaupat, koulut ja päiväkodit. Talin urheilupuisto sekä vierestä löytyvä golfkenttä tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä alueelta löytyy Pitäjänmäen juna-asema sekä bussi- ja raidejokerin pysäkit. Yhtiöjärjestyksessä : 3h+k+sauna. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Helin Ranne helin.ranne@roof.fi 040 7765 893 OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English or in Estonian.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21047861
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph, sauna, eril. wc., lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rauhallinen sisäpiha
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

445 000,00 €

Velaton hinta

445 000,00 €

Neliöhinta

5 174,42 €/m²

Vastike

Hoitovastike

416,24 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

416,24 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikan hoitovastike 30,25 euroa / kk. Yhtiökokous 2024 on 14.5.2024. 25.4. isännöitsijältä saadun tiedon mukaan, vastikkeet eivät nousee. Yhtiön osakeluettelo on sähköinen ja osakkeiden omistuksen osoittaa sähköinen omistajamerkintä. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee viipymättä kaupanteon jälkeen hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Rekisteröintikustannuksista vastaa ostaja yksin. 20.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden maksamien lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Kuukausittain kerättävät pääomavastikkeet tuloutetaan. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätettiin, että hallituksen valtuudet ovat voimassa seuraavaan varsinaisen yhtiökokouksen asti. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korko-kannan kehityksen niin vaatiessa/salliessa.. 8.10.2018 päätettiin: - Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuudet enintään 75 000,00€ pankkilainan nostoon 10 vuoden takaisinmaksuajalla julkisivusuunnittelun ja pikaisesti tehtävien korjausten suorittamiseksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: luoteeseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappipakastin Integroitu mikroaaltouuni Sähköliesi SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS:Suihku Suihkuseinä Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peili Kaappi Allaskaapisto Lattialämmitys SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc istuin Hana Allas Allaskaapisto SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Kiuas, lauteet SEINÄT: Paneeli LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Osoite: Heikkiläntie 7 00210 Helsinki Puhelin: 09 801 3044 Päävastuullisena isännöitsijänä toimii: Holmqvist Peter Puhelin: 0103276446 Sähköposti: peter.holmqvist@braleva.fi
Huolto
Kotikatu Pitäjänmäki
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: YJ 8 § autopaikat Lunastusoikeus on yhtiöllä, osakkailla.
Muuta: Kerhohuone yöpymismahdollisuudella, Lastenvaunuvarastot (2kpl), ulkoiluvälinevarastot (2kpl), pesula, kuivaushuoneet (2kpl).
Tehdyt remontit
2015 Sisäpihan ja lasten leikkialue kunnostettu turvallisuuden ja toimivuuden parantamiseksi 2015 Autohallin ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja huollettu 2016 Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja huollettu 2018 Autohallin valaisimet vaihdettu LED-valoiksi 2019 Kiinteistön rappauspinnat korjattu koko kiinteistön alueelta ja samalla elementtisaumat korjattu ja uusittu 2020 Sähköautojen latauksen mahdollistava ratkaisu toteutettu. 2021 Parvekelasien huolto 2022 Palovaroittimien uusina 2022 Väestösuojien tarkastus ja varusteiden päivitys
2023 Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja huolto, Kattopellitysten huoltokorjaus, Käyttöveden lämmönsiirtimen uusinta,
Tulevat remontit
2029 Ulkorappauksen huoltomaalaus.
Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
7 994 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavoitus, PL 2100, 00099
Helsingin kaupunki
Puhelin: +358 9 310 1691

Asunto Oy Helsingin Trust

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Pitäjänmäen palvelut kävelyetäisyydellä. Talin urheilupuisto sekä Golf -kenttä. Pitäjänmäen juna-asema sekä raidejokeri. Lähikaupat kävelyetäisyydellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 46 kpl, näistä osakkeellisia on 46 kpl. Autopaikkoihin kohdistuu 46 osaketta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pitäjänmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranne Helin

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.