Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 2h, kt, kph, ransk. p

Ranta-Tampellan katu 5, Ranta-Tampella, Tampere

Hinta

199 000 €

Koko

36 m²

Vuosi

2018

Haluatko asua veden äärellä viihtyisällä Ranta-Tampellan alueella, kävelymatkan päässä keskustan palveluista? Suuret ikkunat ja vaaleat sisustussävyt luovat asuntoon avaran ja valoisan ilmeen. Avokeittiö ja olohuone ovat samaa tilaa, johon ranskalainen parveke tuo ripauksen luksusta. Makuuhuoneessa säilytystilaa on koko seinän mitalta olevissa liukuovikaapeissa. Kesähelteillä huoneistokohtainen säädettävä viilennys antaa asumiseen mukavuutta. Avaimet saat kaupanteossa ja muuttamaan pääset heti. Mitä muuta vielä voit toivoa? Asunto Oy Tampereen Näsinkeula on valmistunut vuonna 2018. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö vesikiertoisin lattialämmityksin. Kesällä käytössäsi on yhtiön yhteinen kattoterassi talon yhdeksännessä kerroksessa. Siellä saat paistatella päivää ja nauttia auringon lisäksi huikeista näkymistä. Sijainti on kertakaikkiaan hieno! Rantabulevardilta hilpaiset hetkessä lenkille veden äärelle. Uimarin iloksi rannassa on laituri uimaportaineen. Lähellä sijaitseva Soukkapuisto tarjoaa aktiviteetteja kaiken ikäisille. Siellä voit skeitata, pelata korista ja pingistä. Kymmenessä minuutissa kävelet keskustan palveluihin ja yliopistolle pyöräilet samassa ajassa. Olisiko tämä sinun unelmiesi koti tai helmesi sijoituksena? Otetaan siitä yhdessä selvää. Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20922973
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, kph, ransk. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
36 m²
Kokonaispinta-ala
36 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

68 788,32 €

Velkaosuus

130 211,68 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

5 527,78 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

129,60 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

129,60 € / kk

Pääomavastike

1 121,80 € / kk

Tontin vuokravastike

129,60 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 381,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Tontinvuokravastike 129,60 €/kk, josta voi vapautua maksamalla tonttiosuuden lunastushinnan. Tällä hetkellä tuoreimman julkaistun elinkustannusindeksin mukaan As Oy:n tontin hinta on 786,48 € per huoneiston m2 + 3 % varainsiirtovero + kaikkien samaan aikaan tontin lunastavien huoneistojen kesken jakautuvat lunastuskulut noin 800 €. Huoneiston B9 tontin lunastushinta on noin 28 313,28 € + edellä mainitut muut kulut. Lunastushinta tarkistetaan vuosittain elokuun elinkustannusindeksin mukaan, lunastuspäivä 30.9. ja lunastuksesta ilmoitettava ennen kevään yhtiökokousta. Hinta on sidottu 100% elinkustannusindeksiin ja lopullinen hinta tonttiosuudelle saadaan kaksi viikkoa ennen kaupantekohetkeä. Vesimaksu: Vesimittarit luetaan yhtiön toimesta neljästi vuodessa 31.3, 30.6, 30.9. ja 31.12. ja silloin tehdään vesimaksutasaukset. Yhtiössä ei kerätä vesimaksuennakkoa. Taloyhtiön pääomalainan lyhentäminen alkoi 31.03.2021. Yhtiölaina on Nordeasta, 12 kk Euribor + 0,6, korontarkistuspäivä 29.3. Huoneiston lainaosuus on maksettavissa pois 31.3. ja 30.9. seuraavin kustannuksin: yhtiön kirjanpitäjän lainalaskelma 50 €. Muina aikoina pankki perii lainaosuuden maksusta 400 € + yhtiön lainalaskelma 100 €. Wc ja pesutilojen sähköisen lattialämmityksen sekä huoneistojen A1, A2, B9, B10, B15 ja C37 huoneistokohtaisten ilmanvaihtokojeiden sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Integroitu jääkaappi / pakastin, kiertoilmauuni, induktiokeittotaso, liestuuletin, integroitu astianpesukone, parkettilattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peili, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys (kustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen) laattalattia, seinät kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu, ranskalainen parveke.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu.
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tampereen Ammatti-isännöitsijät Oy / Tapani Jarmas 0207 346 103 / tapani.jarmas@tamis.fi Voimakatu 11, 33100 Tampere www.tamis.fi
Huolto
Tammertalkkarit Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiössä on neljä autotallia osakkeina, joihin kohdistuu lunastuslauseke (kts. yhtiöjärjestys 17 §).
Muuta: Yhteiskäytössä olevat tilat: Ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja lastenvaunuvarasto. 9. kerroksessa oleva kattoterassi on asukkaiden yhteiskäytössä. Ilmanvaihtojärjestelmä: Keskitetty lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulopoisto-ilmanvaihto (osassa matalien osien asunnoista huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone). Asuntojen pääoleskelutiloissa säädettävä viilennys. Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv. Elisa 10Mbit langaton taloyhtiölaajakaista. Tonteille 7 (As. Oy Tampereen Näsinkeula) ja 8 (As. Oy Tampereen Ykköspurje) on rakennettu yksi yhteinen väestönsuoja kellarikerroksessa. Pohjakerroksen ulkoiluvälinevarasto on yhteiskäytössä naapuritontilla nro 8 (Ranta-Tampellan katu 7) sijaitsevan asuntoyhtiön (Ykköspurje) kanssa. Yhtiötä sitoo yhteisjärjestelysopimus.
Tulevat remontit
Hallituksen laatiman selvityksen mukaan yhtiön kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle: Lumon parvekelasien huolto takuun jatkamiseksi 2023, parvekelasit huollettu 1 / 2024. Vuosittain tehdään normaaleja huolto- ja kunnossapitotehtäviä (huoltokirjan mukaiset toimet) sekä seurataan rakenteiden kuntoa. Tulevalle viidelle vuodelle ei ole aatteissa merkittäviä saneerauksia, koska rakennus on uusi.
Energialuokka
C (2018), E-luku: 129. Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on 21.3.2028.
Tontin koko
1 115 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
29.6.2065

Asunto Oy Tampereen Näsinkeula

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Juhannuskylän koulu 1,1 km, Tampereen Yliopisto 2,2 km, TAMK 3,5 km.
Palvelut: K-Market Tampella 700 m, Keskustan kattavat palvelut 1,5 km säteellä, rautatieasema 1,5 km, linja-autoasema 1,8 km,
Päiväkodit: Pohjolan päiväkoti 1,5 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkit alle 1km päässä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ovat Kiinteistö Oy Keulakorttelin Pysäköinti yhtiön tiloissa. Neljä autotallia on osakkeina, joihin kohdistuu lunastuslauseke (kts. yhtiöjärjestys 17 §).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tampella, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.