Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Rivitalo | 5-7h + k + s + 3kph + 2wc + 2vh + khh + spa + var + at

Haukiverkko 9, Haukilahti, Espoo

Hinta

1 089 000 €

Koko

298 m²

Vuosi

1967

Sykähdyttävän kaunis rivitaloasunto merinäkymillä Haukilahdessa! Tämän kodin luonne tulee esiin jo heti eteisessä; Värimaailma on runsas ja valitut materiaalit laadukkaita ja kestäviä. Eteistilan vasemmalla puolella avautuu hyvin varusteltu keittiö, jonka vieressä on erillinen arkiruokailutila. Taso- ja säilytystilaa on ruhtinaallisesti ja kattokupu tuo sisään mukavasti luonnonvaloa. Eteisen päässä, lasiovien takana avautuu tilava olohuone, jonka suuret ikkunat kehystävät kauniisti ulkona avautuvaa luontomaisemaa. Olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Täällä on tilaa nauttia lämmöstä suuremmallakin kokoonpanolla. Makuuhuoneita on yläkerrassa yhteensä neljä kappaletta, joista suurimman päämakuuhuoneen yhteydessä on liukuovien takana vaatehuone ja kylpyhuone. Yläkerran muita makuuhuoneita palvelee puolestaan oma kylpyhuoneensa, johon on pääsy suoraan eteisaulasta. Alakerrasta löytyy lisää huoneita, yksi takkatilan molemmin puolin sekä kodinhoito -ja kylpyhuone. Takkahuoneesta on käynti takapihalle ja terassille, jotka pääsevät oikeuksiinsa kesän vehreydessä. Suunnattoman kaunis ja ylellinen spa-osasto on sisustusarkkitehti Marika Vehviläisen käsialaa. Tila pitää sisällään paljon hauskoja ja kauniita yksityiskohtia, kuten takkahuoneen puolelle avautuvan läpitakan, uima-altaan päätyyn asetetun poreammeen ja marokkolaishenkiset lattia- ja seinälaatat. Asunnossa on tehty laajoja remontteja ja uudistuksia, mm. kylpyhuone- ja wc-tiloja on lisätty, ilmanvaihto ja koko asunnon sähkökaapelointi on uusittu. Taloyhtiö puolestaan on teettänyt varsinaisen putkiremontin. Pysäköintiasiat ovat myös kunnossa; Asunnolle kuuluu yksi autotallipaikka ja toisella autolle on pihapaikka, joista molemmat on varustettu sähköauton latauslaitteilla. Pidetty Haukilahti tarjoaa merellistä ja rauhallista asumista hyvien palveluiden ääreltä; Koulut, päiväkodit, kaupat ja liikenneyhteydet ovat kaikki lähellä. Vapaa-ajan suosituimpiin aktiviteetteihin kuuluu Rantaraitti, jonka varrelta löytyy lukuisia uimapaikkoja. Merinäkymät venesataman suuntaan avautuvat olohuoneen ikkunoista ja parvekkeelta. Café Mellsten sekä Haukilahden Paviljonki ovatkin lähes näköetäisyydellä. Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi Service also in English https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/ IG: @jaakko.haapamaki Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20426916
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-7h + k + s + 3kph + 2wc + 2vh + khh + spa + var + at
Asuintilojen pinta-ala
298 m²
Kokonaispinta-ala
298 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yj:n mukaan: 1.krs 5h+k+vh+WC 152m2 pohja- 3h+s+pesuh.+pukuh.+wc kerros +uima-allashuone 146m2
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 089 000,00 €

Velaton hinta

1 089 000,00 €

Neliöhinta

3 654,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

840,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

840,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Uima-allasmaksu 15eur/kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran takkahuoneessa lattia parkettia, seinät tapetoitu. Takassa on kaksi luukkua, joista toinen takkahuoneen puolella ja toinen allasosaston puolella. Käynti takapihalle. Takapihan terassi lehtikuusta ja kivetys.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: kaakkoon
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, markiisit, verhotangot, sälekaihtimet ja kattoikkunoiden lämpökaihtimet. Asuntoon on asennettu koneellinen poistoilmanvaihto remontin yhteydessä, joka on osakkaan kunnossapitovastuulla sekä takkaimuri.
Kauppaan ei kuulu: Poreammeen yllä oleva kattokruunu, irtovalaisimet.
Tehdyt remontit
2015 täysi remontti pl. saunaosasto. Kylpyhuoneet, keittiö, kaikki pinnat, asunnon sähkö- ja datakaapelointi sekä uusi sähkökeskus
2016 allasosaston täysi remontti
2017 piharemontti, jolloin asennettiin terassi ja kivetys
2018 asennettu latauslaite autotalliin, parvekkeelle asennettu lasitus sekä lattia lehtikuusesta
2020 asennettu yläkertaan ilmalämpöpumppu
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Nixi-keittiö. Ilve-liesi ja liesituuletin, integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni, Festivo side-by-side ja viinikaappi. Kvartsitasot. Lattia parkettia, seinät maalattu tai tapetoitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Päämakuuhuoneen kylpyhuoneessa sadesuihku, wc, allas, allaskaapisto, seinäkaappi ja peilit. Lattia ja seinät laatoitettu, mukavuuslattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneessa sadesuihku, wc, allas, allaskaapisto, seinäkaappi, kuivauspatteri. Lattia ja seinät laatoitettu, mukavuuslattialämmitys. Spa-osastolla poreamme, uima-allas, poreallas ja sauna. Katossa on altaan yllä stretch-katto, jonka alla on akustopanelointi. Allasosaston katto on muuten paneloitu. Tapwellin sadesuihkut.
Saunan kuvaus
Helo aina lämmin kiuas, lauteet...
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran kodinhoitohuoneessa on suihku, wc sekä varaus pesutornille. Runsaasti kaappitilaa, allas, allaskaapisto ja peilikaappi.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu tai tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu tai tapetoitu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy / Hallituksen puheenjohtaja Henrik Tallbacka
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeli TV / Dna Welho, Koneellinen poistoilmanvaihto
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 6

Tehdyt remontit
1997 parvekkeille tehtiin lasikatot, 2003 vesikaton uusiminen, 2005-09 viemärikorjauksia, 2008 tonttivesijohdon uusiminen, 2011 putkistojen kuntotutkimus, 2012 patteriventtiilien uusiminen ja säätö, 2013 lämpövuodon korjaus, asunto E, 2015 kattoikkunoiden vaihto asunnot B ja E, 2016 linjasaneeraus pinnoittamalla, käyttövesiputket uusittiin, 2016 lukkojen vaihto ilock, 2018 sähköautojen latauspisteet autotalliin asunnot B ja D, 2017 korvausilmaventtiilien asennus, 2019 piha-aitojen korjausta ja uusimista, 2019 sisäänkäyntitasojen levitys ja laatoitus, katosten uusiminen, pihan puoleisten portaiden laatoitus, 2019 autotallin ovien vaihto ja valaistuksen uusiminen, 2020 julkisivujen maalausta, 2022 pysäköintialueen laajennus ja asfaltointi, 2023 kattoikkunoiden kupujen uusiminen asunnot A, C ja D, sähköautojen latauspisteet pysäköintialueelle, 2024 asuntojen E ja F ikkunan vaihto ja ulkoseinän korjaus. Talon ikkunoihin on ennen vuotta 1995 asennettu lämpölaseja. Kattoikkunoita vaihdettu 15-20 vuoden välein tarpeen vaatiessa.
Tulevat remontit
Yhtiössä on selvitetty mahdollisuutta maalämpöön siirtymistä, lähivuosina tehtäneen ikkunoiden vaihtoa lisää.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
2 884 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunkikaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Haukirivi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolle kuuluu autotallipaikka ja ulkopaikka. Kummassakin autopaikassa on type2-latauspiste. Autotallin edessä voi myös pitää autoa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapamäki Jaakko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.